Znate li....
Početna / Događanja / Filmovi & Predstave / Omiljena serija Zlatni kavez ide u kratku pauzu,a novi nastavci dolaze uskoro

Omiljena serija Zlatni kavez ide u kratku pauzu,a novi nastavci dolaze uskoro

Omiljena turska serija ‘Zlatni kavez’, koja je svojim zapletima temeljenima na istinitoj priči osvojila srca gledatelja diljem svijeta, ide u kratku pauzu od emitiranja na Novoj TV. Snimanje serije u Turskoj još uvijek je u tijeku, a povratak ove dramske serije u program Nove TV s novim i još uzbudljivijim nastavcima gledatelji mogu očekivati uskoro. Posljednja epizoda prije kratke pauze emitirat će se u četvrtak, 14. ožujka u večernjem terminu, a gledatelje očekuju napeti i dramatični trenuci između glavnih likova.

Serjan i Ferit kreću svaki svojim putem. Nakon što Sejran u potpunosti okrene leđa obitelji Korhan, pokušat će stati na noge pod svojim uvjetima, pa će sklopiti savez s Latifom. Pri tom odluči natjerati Kazima da plati visoku cijenu. I Ferit za sebe želi novi početak te će ozbiljno početi raditi na stvaranju vlastitog branda, ali i novoj ljubavnoj priči.

Propuštene epizode serije dostupne su na platformi Nova Plus, a kako će kulminirati odnos između glavnih likova doznat ćemo uskoro u novim nastavcima nakon kratke pauze!

Foto /Nova Tv

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top