Znate li....
Početna / Događanja / Natjecatelj osvojio 3.000 eura u showu Tko to tamo pjeva?

Natjecatelj osvojio 3.000 eura u showu Tko to tamo pjeva?

Natjecatelj Josip Grubešić iz Karlovca u showu ”Tko to tamo pjeva?” osvojio je 3.000 eura. Pred samim krajem, odnosno finalnim duetom kojeg izvodi posljednji tajni glas s gostom panelistom, Josip je odlučio odustati i kući odnijeti dotad osvojeni iznos u showu.

U prvoj rundi prvog izazova naziva ”Playback” predstavili su se tajni glasovi kaskader, dirigentica i skladištar, koji su pjevali, odnosno otvarali usta, na snimljenu matricu. Dobri pjevači pjevaju na svoj glas, dok loši pjevaju na tuđi.

”Skladištar me podsjeća na mene u osmom razredu, stojim ispred ogledala i Eminem, njegovi pokreti i rap me podsjećaju na mene” komentirao je Goran Vinčić, a onda je na nagovor voditelja Frane Ridjana zapjevao s Lukom Nižetićem i gostom Damirom Kedžom njegovu pjesmu 365, obzirom da se i skladištar predstavio upravo tom pjesmom u izazovu. ”Kaskader – odlična energija, ali kod lipsynca je djelovalo kao da priča, a ne da pjeva.

Kod dirigentice čujem da pjeva, a moram priznati da skladištar uopće nije bio u syncu s riječima” kazao je Kedžo, a Gianna i Alka su sugerirale natjecatelju da eliminira dirigenticu, što je on i učinio, no što se pokazalo pogrešnim jer je dirigentica bila dobar glas.

Prvih 500 eura osvojio je u drugoj rundi ovog izazova kada je između miss fotogeničnosti, knjižničara i klizačice eliminirao klizačicu. Da ne pjeva dobro, najuvjereniji je bio Kedžo. Još 500 eura osvojio je i u trećoj rundi kada su nastupali autolimar, studentica agronomije, latino plesačica. Josip je eliminirao latino plesačicu koja je sve oduševila svojim plesom, a posebno oduševljen bio je Vinčić, koji je na pozornici čak pokušao imitirati latino plesačicu i napraviti špagu. Latino plesačica se u razotkrivanju pokazala kao loš glas.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top