Breaking News
Početna / Događanja / Vijesti / Morske radosti ,kupanje i osmjesi na sretnim licima 52 djece iz cijele Hrvatske

Morske radosti ,kupanje i osmjesi na sretnim licima 52 djece iz cijele Hrvatske

ZAKLADA “HRVATSKA ZA DJECU” TRADICIONALNIM LJETOVANJEM RAZVESELILA POTREBITE OBITELJI

Morske radosti, kupanje i druženje s najmilijima ove su godine posebno emotivni za 52 djece iz cijele Hrvatske kojima je Zaklada “Hrvatska za djecu” omogućila zajednički odlazak na more i bezbrižno ljetovanje o kakvom su do sada mogli samo sanjati. Kroz hvalevrijedan projekt Zaklade “I ja putujem”, koji se ovog ljeta održava šestu godinu zaredom, ove obitelji provele su ljetne praznike na različitim lokacijama diljem naše zemlje i kući se vratile s novim uspomenama, ali i zajedničkim emocijama, srećom i osmijesima. Projekt “I ja putujem”, nastavlja se kroz ljetne mjesece, pa će tako odlaskom na more Zaklada razveseliti sveukupno 18 obitelji.

Po prvi put smo bili na moru kao obitelj i svakim danom uživali sve više. Ovaj put dodatno nas je zbližio i omogućio nam uspomene kojih ćemo se rado sjećati. Veliko hvala Zakladi i svim partnerima ovog projekta koji iz godine u godinu uveseljava mnoge obitelji.“- izjavila je obitelj iz Slavonskog Broda, dok je upraviteljica Zaklade „Hrvatska za djecu“ Renata Gubić dodala: „Ponosni smo na još jednu godinu ostvarenja ovog projekta. Ovim putem posebne zahvale upućujemo našim partnerima, a to su Adriatic Camp, Camp Mon Perin, Camping Plitvice, Golden Haven Luxe Glamp Resort, Zaton Holiday Resort, hotel Arkada, Rivijera Sunny Resort By Valamar, Terme Tuhelj, Falkensteiner Premium Camping Zadar i Aminess Maravea Camping Resort, koji su ugostili ove obitelji i omogućili im da stvore nezaboravne uspomene. Od srca zahvaljujem i partneru projekta Jadranskom naftovodu.“

Zaklada ovim projektom već šest godina omogućuje potrebnoj djeci i njihovim obiteljima da iskuse kvalitetno obiteljsko vrijeme i steknu nova iskustva. Osim toga, ovim projektom Zaklada se bori protiv diskriminacije djece zbog siromaštva te podiže svijest javnosti o tom problemu i mogućnostima društvenog doprinosa u rješavanju istog. Projekt je osmišljen kako bi pružio podršku obiteljima koje se suočavaju s teškim uvjetima života diljem Hrvatske, jer za mnoge mališane odlazak na more ili putovanje izvan mjesta prebivališta predstavlja neostvareni san.

Press

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top