Srijeda , 18 svibanj 2022
Savjet:
Mislite da imate dovoljno djece?

Mislite da imate dovoljno djece?

10 znakova koji dokazuju da više nećete imati djece

Znakovi da ste zbilja gotovi s djecom

Imati djecu je nešto najljepše na svijetu. Ali budimo iskreni, ponekad (cijelo vrijeme) se to može činiti kao težak posao, tako da svaka obitelj ima svoju granicu gdje odlučuje da više neće imati djecu. Bez obzira na to imali vi jedno ili sedmero djece, donosimo vam 10 znakova koji dokazuju da ste s tim završili.

1.      Vaš auto vam govori da je zbilja dosta!

Ako se sva vaša sjedala i oprema u automobilu zatresu kada vaše dijete počne vrištati, vrata počnu škripati svaki put od lupanja, a i većinom su uništeni zbog „vandalizma“, mislimo da vam neće pasti na pamet imati novo dijete.

dijete1 

2.      Znojite se na sam nagovještaj toga!

Ako vas samo aludiranje vašeg partnera na novo dijete uznemiruje i imate ogroman strah od tog, čak veći nego onda kad ste mislili da ste izgubili snimljene serije „Kućance“, znači da vjerojatno više nećete imati djecu.

 Peek-a-boo

3.       Konstantno uzimate kontracepciju!

Ako koristite više oblika kontracepcije – a na vrhu ste apstinencije – znači da ste gotovi s djecom.

 dijete3

4.      Strpljenje vam je na nuli!

Ako više nemate snage ni strpljenja konstantno nešto objašnjavati svojoj djeci i ostati smireni, možda ste završili s djecom.

 dijete4

5.      Slatkišiiiii!

Ako u trgovini vidite obitelj ,s jednim djetetom više no što vi imate, koji svi u jedan glas poviknu SLATKIŠIIIII, a ostatak dana provedete mrmljajući kako ste donijeli pravu odluku, znači da vam je dosta djece.

 dijete5

6.      Dječja hrana vas izluđuje!

Ako osjećate da će vaša kuća eksplodirati ako u mlijeko dodate još pokoju pahuljicu, vjerojatno ne želite još jedno dijete.

 cerial and bowl

7.      Nema više dječjih stvari! Tooo!

Ako se s velikim zadovoljstvom i užitkom riješite dječje opreme, igračaka i robe vaše djece koju su prerasli, sigurno vam ne pada na pamet imati još jedno dijete.

 dijete7

8.      Vi…jednostavno više ne marite!

Ako spazite sebe u ogledalu s majicom naopačke, jednim obojenim, a drugim slinavim rukavom i samo slegnete ramenima, a sve to dok prolazite restoranom, znači da ste zbilja završili!

 dijete8

9.      Vaše tijelo je doseglo maximum!

 Ako ste u prethodnoj trudnoći dosegnuli dvostruku težinu, bilo da je to zbog gena, velike bebe ili pretjeranog konzumiranja hrane- mislimo da ste gotovi s djecom.

 dijete9

10.   Jednostavno ne možete čekati da zatvorite „dućan“!

Ako ste hitro pojurili podvrgnuti se vazektomiji ili podvezivanju jajovoda, trenutak prije no što ste čuli da to postaje protuzakonito – a samo četiri dana nakon što ste rodili, vjerojatno nećete više imati djece.

dijete10

O nama Obitelj.hr

One comment

  1. Ja imam troje divne djece a voljela bih još jedno ali eto jednostavno se bojim……

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top