Znate li....
Početna / Događanja / Glazba / Legendarni album Gabi Novak napokon na vinilu

Legendarni album Gabi Novak napokon na vinilu

Jedno od najcjenjenijih domaćih izdanja – album “Pjesma je moj život” – legendarne umjetnice Gabi Novak konačno je izašlo i na vinilu. Prošla je čak 21 godina od kada je Gabi okupila vrhunsku ekipu glazbenika, ali i prijatelja te članova obitelji.

“Razveselilo me kad sam čula da će album «Pjesma je moj život» biti izdan na vinilu. I raznježilo! Jer taj je album dokument jednog sretnog vremena, sniman entuzijastično, s ljudima koji su mi bili kao djeca; Matija, Gelo, Maja koji su tada tek izišli s faksa, divni moji jazzeri Kruno, Davor, Saša, Miro K., Ćićo, Milo. Fred kao gost iz Amerike. Pa onda i mili moji kojih nažalost više nema: moj Arsen, prekrasni Marko Križan, Lima Baraković i predivni i nezamjenjivi Miro Vidović kod kojeg smo stvarali, snimali u jednom sretnom i pozitivnom kreativnom okružju.

Zahvalna sam Matiji na ideji i poticaju da snimimo takav album koji je sav bio jedna ljubav, iz kojeg su se rađale i razvijale karijere, koji je i meni dao jedan novi lijepi oblik. Valjda se to osjetilo i na van, na slušanje, jer je album i višestruko nagrađen. Našu sreću, optimizam, suradnju, ljubav, povjerenje, kreaciju i toplinu odsad ćete, evo, moći slušati i s vinila.” – rekla je Gabi Novak.

Novi vinil možete pronaći u Aquarius Music Shopu, na Cedeterija.com i svim boljim glazbenim prodavaonicama.

Foto / Darija Vidović

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top