Breaking News
Početna / Događanja / Iva Majoli gošća podcasta Infinity

Iva Majoli gošća podcasta Infinity

Započela je i druga sezona Infinity podcasta Poliklinike Milojević, a ono što vas u narednim tjednima očekuje su zanimljivi i edukativni i zabavni razgovori između dr. Nikole Milojevića i njegovih uspješnih inspirativnih i pomno odabranih gostiju što ovaj podcast čini vrlo zanimljivom kombinacijom edukativnog i zabavnog.

Podcast koji već možete pogledati na službenom YouTube kanalu Poliklinike Milojević onaj je s najboljom hrvatskom tenisačicom svih vremena, osvajačicom Grand Slam turnira Roland Garros koja je u svojoj bogatoj karijeri osvojila 9 WTA turnira, 8 pojedinačno i jedan u paru – Ivom Majoli.

Iva Majoli o sebi nerado priča, ako nije usko vezano uz njenu profesiju. Ipak, zahvaljujući dugogodišnjem prijateljstvu s dr. Nikolom Milojevićem, Iva je pristala sjesti na „vruću fotelju“ Infinity podcasta, i prisjetiti se, između ostalog, svoje uistinu zanimljive prošlosti, upoznavanja sa svjetskim čelnicima poput Nelsona Mandele i druženja sa slavnim osobama A liste kao što su Matthew Perry, Leonardo di Caprio ili Brooke Shields..ali i otkriti ponešto o svom privatnom životu danas. Koji su izazovi individualnog sporta i kako se nositi s njima, koliko joj se promijenio život otkad se prestala aktivno baviti sportom, što joj je ostalo u posebnom sjećanju, kako je preživjela pritisak vrhunskog sporta,kako danas održava svoju liniju (to će vas posebno iznenaditi) i kojim se tretmanima ljepote podvrgava.. sve to možete doznati u vrlo iskrenom i otvorenom podcastu u kojem upoznajemo jednu sasvim drugu, veselu, duhovitu i opuštenu stranu naše najuspješnije tenisačice, ali i jedne od najboljih hrvatskih sportašica ikad.

U narednim tjednima očekuje nas cijela lepeza podcasta različitih tematika, budući da i gosti dolaze iz različitih profesionalnih sfera. Dr. Nikola Milojević na razgovor je „priveo“ svoje cijenjene kolege dr. Željanu Bolanču, dr. Mladena Dudukovića i dr. Andreja Rotha, ali i poznatu voditeljicu Ivu Šulentić, influencerice i poduzetnice Ritu Rumoru i Miju Matić, i još brojne, a ono što je svim tim podcastima zajedničko je da nije nedostajalo ni dobrih savjeta, ni prepričavanja zanimljivih iskustava, a ni dobre zabave i smijeha.

Promo

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top