Znate li....
Početna / Događanja / Domenica gošća panelistica u showu Tko to tamo pjeva?

Domenica gošća panelistica u showu Tko to tamo pjeva?

Pjevačica Domenica ovog petka uskočit će u ulogu gošće panelistice, pa će tako s već stalnom postavom pokušati detektirati tko od devet tajnih glasova pjeva dobro, a tko loše i na taj način natjecateljici pomoći da dođe do što većeg iznosa u showu ”Tko to tamo pjeva?”

‘Ovo mi je definitivno bio jedan od dražih projekata u kojem sam sudjelovala, prvo zbog odlične atmosfere na snimanju, a drugo jer sam veliki ljubitelj društvenih igara, a ovaj show je takva vrsta igre. Iznenadila sam samu sebe s prognoziranjem, jer bi za neke kandidate dala ruku u vatru da su dobri pjevači, a bili su loši, ali i obrnuto.”, govori Domenica i dodaje: ”Sve u svemu, veseli me ponovo proći cijeli doživljaj pred malim ekranom ovaj petak.”

Svoju sreću u novoj epizodi showa okušat će i natjecateljica iz Rijeke. Paula Eleta Barišić po struci je učiteljica razredne nastave, no trenutno višim razredima predaje matematiku, u show se prijavila zbog zabave i novog iskustva, a osvojeni novac potrošila bi na adaptaciju kuće. Sebe opisuje kao upornu, ambicioznu i duhovitu osobu, a najviše ju uveseljava posao i obitelj. Smatra da je dobra u procjeni drugih ljudi, a to ponajviše, kaže, duguje svom poslu učiteljice jer radi s djecom i roditeljima.

Hoće li Paula Eleta uspjeti dobro razaznati tko od tajnih glasova pjeva dobro, a tko loše te s koliko novaca će napustiti show, ne propustite doznati ovoga petka od 20.15 sati na Novoj TV!

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top