Znate li....
Početna / Događanja / Glazba / Cecilija predstavlja domoljubnu pjesmu “Lijepa naša u srcu” s ovogodišnjeg festivala Zlatne žice Slavonije

Cecilija predstavlja domoljubnu pjesmu “Lijepa naša u srcu” s ovogodišnjeg festivala Zlatne žice Slavonije

Jedna od najomiljenijih pjevačica kontinetalne Hrvatske, Cecilija, predstavlja singl “Lijepa naša u srcu”, koji je svoju premijernu izvedbu dočekao na ovogodišnjem izdanju festivala Zlatne žice Slavonije.

Jubilarni deseti nastup na požeškom festivalu Cecilija je proslavila na najbolji mogući način – domoljubnom pop-zabavnom pjesmom koja je u vrlo kratkom periodu postala jedna od najemitiranijih pjesama festivala.

Nakon nastupa na CMC festivalu u Vodicama, gdje je vodičku publiku razveselila pjesmom “Galebe”, kraljica tamburaške glazbe dokazala je kako se jednako dobro snalazi u i pop-zabavnim vodama. Još jedna godina obilježena velikim brojem nastupa stvar je na koju je Cecilija naviknula, ali koju nikako ne uzima zdravo za gotovo:

Izuzetno me raduje i najvažniji segment svega je to što su moji nastupi toliko posjećeni i što se uvijek traži karta ili mjesto više. To je potvrda da smo na dobrom putu, da ljudi vole i cijene moj rad, a najveća nagrada mi je kada ispred sebe u publici vidim brojna nasmijana i zadovoljna lica, i to u dobi od 7 do 97 godina. Mene i moju publiku povezuje ljubav prema pjesmi i iznimno pozitivna energija. Zato smo si vjerni godinama, a tako će i ostati“, rekla je Cecilija.

Pjesmom “Lijepa naša u srcu” Cecilija najavljuje novi studijski album, čiju objavu očekujemo sljedeće godine.

Press/CMCTV

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top