Savjet:
Zorica Kondža oduševila Lisinski: čarobna noć zvuka i emocija!

Zorica Kondža oduševila Lisinski: čarobna noć zvuka i emocija!

Zorica Kondža, jedna od najcjenjenijih ženskih vokala glazbene scene, očarala je publiku i na drugoj po redu koncertnoj večeri koju je održala u Lisinskom. Pružajući nezaboravan doživljaj glazbene strasti i emotivnosti na svoj način, snažnim vokalom i karizmatičnom scenskom prisutnosti, potvrdila je status glazbene dive koji joj s razlogom pripada.

Na pozornici su joj se pridružili i kolege glazbenici koji su dodatno oplemenili cijelu večer svojom interpretacijom, među kojima su Ivo Amulić, Jacques Houdek i klapa Cambi, a svoje veliko oduševljenje i zahvalnost potvrdila je riječima i sama Zorica,

‘Nevjerojatno je koliko energije možete dobiti od svoje publike i nakon dva koncerta biti toliko ispunjeni. Hvala vam, dragi moji, što ste uz mene sve ove godine. Također bih se voljela zahvaliti mojim glazbenicima, na njihovom talentu i virtuoznosti kao i mojem suprugu Jošku koji je dao sve od sebe kako bi koncerti bili na najvišem nivou odrađeni. Hvala od srca i mojim dragim kolegama glazbenicima, Ivi Amuliću, Jacquesu i klapi Cambi. Bilo je veličanstveno, sve vas neizmjerno volim. Još bih se zahvalila i modnoj kući Arileo koja je osigurala da izgledam besprijekorno prekrasnoj odjeći’.

Zar je voljeti grijeh’, ‘Kap po kap’, ‘Pokora’, ‘Ima jedan svijet’ , ‘Ti si moj san’, ‘Vrijeme ljubavi’ i najnoviji singl ‘Nemirno srce’, samo su neki od hitova na repertoaru druge koncertne večeri, koji su zasigurno ostavili neizbrisiv trag u srcima vjerne publike što ih je zajedno sa Zoricom pjevala u sav glas.

Ovaj, kao i mnogi koncerti Zorice Kondže, sigurno će ostati upamćen kao jedan od onih trenutaka kada se glazba stopila s emocijama i stvorila neponovljiv doživljaj za sve prisutne.

Foto: Josip Maleš

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top