Znate li....
Početna / Događanja / Vraća se spektakularni Auto Sport Adria, iskusite adrenalinsku vožnju, razgledajte luksuzne i super automobile u Zagrebu i Puli!

Vraća se spektakularni Auto Sport Adria, iskusite adrenalinsku vožnju, razgledajte luksuzne i super automobile u Zagrebu i Puli!

Za samo tjedan dana počinje Auto Sport Adria, jedinstveni događaj koji okuplja vlasnike najluksuznijih automobila na tržištu. U Zagrebu će biti posebno organizirano javno razgledavanje, gdje će posjetitelji moći uživati i fotografirati se pored limitiranih izdanja luksuznih i supersportskih automobila.

Također, moći ćete isprobati simulatore vožnje, uživati u neviđenim atrakcijama koje će vas ostaviti bez daha, a sve to u sklopu Z Centra u Zagrebu, od 6. lipnja u 18 sati do 7. lipnja u 12 sati.

Sljedeća stanica razgledavanja automobila održat će se u Puli, kod znamenite Arene, 8. lipnja u 18 sati. Cijeli Istria Drive event organizira se pod podrškom Grada Pule, TZ Pula, TZ Istra i TZ Poreč.

Posjetitelji će imati priliku vidjeti najnovije modele sportskih automobila poput Lamborghinija, Bentleya, Aston Martina, Ferrarija, McLarena i Jaguara, kao i limitirana izdanja BMW-a, Audija i Mercedesa.

Ne propustite priliku biti dio ovog jedinstvenog i spektakularnog događaja u Zagrebu i Puli. Auto Sport Adria obećava vikend pun uzbuđenja i zabave za sve generacije. Za više informacija i sadržaja o samom događaju možete saznati na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top