Ponedjeljak , 2 listopad 2023
Savjet:
TV premijera filmskog hita ‘Tenet’ 16. rujna na Novoj TV

TV premijera filmskog hita ‘Tenet’ 16. rujna na Novoj TV

U subotu, 16. rujna, Nova TV premijerno prikazuje nagrađivani znanstveno-fantastični triler ‘Tenet’. Film koji je mnoge ostavio bez daha i potaknuo gledatelje na duboke razgovore, donosi zagonetnu priču u kojoj tajanstvena tehnologija omogućuje putovanje unatrag kroz vrijeme, stvarajući složene nevjerojatne paradokse. Na 93. dodjeli Oscara film je nominiran za dvije nagrade, osvojivšinajbolji produkcijski dizajn i najbolje vizualne efekte, ali i niz drugih priznanja i pohvala kritičara.

John David Washington u ulozi glavnog junaka, poznatog samo kao Protagonist, agent je CIA-e koji je podvrgnut testiranju u Kijevu. Nakon uspješnog polaganja zagonetnog testa, počinje raditi za tajnu organizaciju zaduženu za sprječavanje katastrofalnih događaja i terorizma. On se udružuje s misterioznim saveznikom Neilom, odigranim od strane Roberta Pattinsona, kako bi spriječio propast svijeta. Kroz međunarodnu špijunažu upoznaje se s vremenskom inverzijom, konceptom u kojemu se predmeti i ljudi mogu kretati unatrag kroz vrijeme, a zadatak mu je otkriti tajnu Algoritma, oružja iz budućnosti poslano u prošlost. Nakon što je zamalo poginuo u terorističkom napadu i izabrao smrt umjesto izdaje, suočava se s izazovom razumijevanja nove neobične tehnologije. Njegova misija je otkriti tko je stvorio inverziju vremena i kako je ona povezana s opasnim negativcem i moćnim trgovcem oružja po imenu Andrei Sator (Kenneth Branagh). Film je nastao u režiji Christophera Nolana, redatelja poznatog po vrhunskim blockbusterima poput Batmanove trilogije, filmskih uspješnica Interstellar i Inception, ali i nove biografske drame ‘Openheimer’ koja niže pohvale i ruši rekorde gledanosti. Radnja Teneta odvija se na različitim lokacijama diljem svijeta, uključujući Tallinn, Mumbai, Oslo i druge gradove te uključuje spektakularne akcijske scene i dinamične borbe. Kroz svoju vizualno atraktivnu i intelektualno ispričanu priču utrke s vremenom, film ‘Tenet’ istražuje kompleksne intrigantne teme i ostavlja gledatelje s nizom pitanja i dvojbi. Pripremite se za uzbuđenje uz napetu radnju i snažnu izvedbu vrhunske glumačke postave, koju su upotpunili i Elizabeth Debacki, Michael Caine, Jefferson Hall i brojni drugi.

Ne propustite uzbudljivo putovanje kroz prostor i vrijeme u filmskom remek-djelu, u subotu 16. rujna od 20.15 sati na Novoj TV

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top