Znate li....
Početna / Lifestile / TJ JEWELLERY Unikatni ručno rađeni nakit koji ostavlja bez daha

TJ JEWELLERY Unikatni ručno rađeni nakit koji ostavlja bez daha

Tomislav Janičić, dizajner unikatnog ručno rađenog nakita koji na prvi pogled ostavlja bez daha, o svom nakitu kaže da odražava formu i dizajn. Ideja kako njegov nakit nastaje, kaže nam, tako da sam sebi postavi izazov te zamisao finalizira radom te tako dobije nešto neobično i posebno, jednom riječju – unikatno.

Vrlo mu je bitno da klijenti budu zadovoljni, a kada je klijent zadovoljan i sretan, isto sreću dijeli i on.

Ono što ga posebno ističe kao dizajnera nakita je to što ovakav tip nakita nećete tako često naći na policama klasičnih trgovina s nakitom jer su njegovi primjerci uvijek neobični i samim time vrlo atraktivni.

Što se tiče materijala s kojima radi, nema određeni materijal već se sve bazira na ideji i u konačnici formi koju time nastoji realizirati. Samim time, priznaje, kako voli eksperimentirati, pronalaziti nešto novo u namjeri da bude drugačije. Naglasak je na funkcionalnosti i estetici, odnosno da svaki komad i detalj nakita ima svoju namjenu, da bude nosiv i podigne styling.

Za posebnu narudžbu, kaže nam, upoznaje klijenta ili klijenticu osobno ili preko društvenih mreža te zajedničkim rješenjima i idejama dolaze do konačnog produkta koji bude na obostrano zadovoljstvo.

Neugodnih iskustava nije imao, a prihvaća svaki dobronamjeran komentar klijenta pri tom ostajući na svojoj zamisli.

Antonia Jagodić

Više informacija:

https://m.facebook.com/

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top