Savjet:
Što je, tu je, nema nazad, idemo dalje – poručuje Ivana Marić novim singlom ‘Ne žalim’ !

Što je, tu je, nema nazad, idemo dalje – poručuje Ivana Marić novim singlom ‘Ne žalim’ !

U životu uvijek može drugačije, no važno je prihvatiti kako stoje stvari i krenuti dalje, a upravo nam to novom pjesmom ‘Ne žalim’ poručuje Ivana Marić. Alen Lemešević napisao je glazbu, Armin Redžić tekst, a uz Ivanin izvrstan vokal rezultiralo u moćnu glazbenu priču. O svemu je sama Ivana imala samo riječi hvale, te ujedno dala naslutiti kako postoji mogućnost daljnje suradnje,

‘Neizmjerno sam zahvalna dragom kolegi Alenu Lemeševiću što je baš mene nazvao i ponudio mi ‘Ne žalim’ u koju sam se zaljubila na prvo slušanje. Poslao mi je još nekoliko izvrsnih demo snimaka koje su vjerujem pred nama za odraditi. Ovom prigodom istaknula bih i talentiranog mladog čovjeka Armina Redžića koji je napisao stihove točno po mojoj mjeri!

Tema “Ne žalim” je nešto o čemu svi često razmišljamo i razgovaramo, za čim žališ što si napravio ili nisi napravio, jer uvijek mislimo da smo mogli bolje ili da smo drugačije, da bi rezultat bio bolji. Mislim da ova pjesma jasno govori: šta je tu -tu je, nema nazad i idemo dalje!

Točno tako se ja sad osjećam i potpuno sam sretna i zadovoljna s tim’, ispričala nam je.

‘Ne žalim’ prati i odličan video uradak za koji možemo reći da vrijedi ona ‘manje je više’, a za sve se pobrinulo iskusni Hrvoje Banić, s kojim je uvijek užitak raditi, što nam je potvrdila i Ivana,’Za sami video spot, zajedničkim smo snagama Hrvoje Banić i ja razmatrali nekoliko ideja, ali smo se na kraju ipak odlučili za najjednostavniju, što se na kraju pokazalo dobitnom kombinacijom. To u konačnici ne čudi, je ovo nije naša prva suradnja, a iskreno se veselim svakoj jer osim profesionalnosti, uvijek je užitak raditi u opuštenoj i zabavnoj atmosferi. U studiju smo doslovno bili samo Hrvoje, moja draga Mihaela Dodić, koja se brine o mojem make-up još od mog prvog spota za pjesmu ‘Tebe voljeti’. Odlično sam se osjećala u haljini koju sam odabrala za potrebe snimanja, te u drugoj kombinaciji koju sam uzela iz svog ormara i upotpunila gitarom dragog prijatelja Zvone Domazeta.

Foto / Hrvoje Banić

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top