Znate li....
Početna / Lifestile / Sonja Kovač podijelila prvu fotografiju kćerkice: “Najljepši dan u našim životima”

Sonja Kovač podijelila prvu fotografiju kćerkice: “Najljepši dan u našim životima”

Poznata influencerica i glumica Sonja Kovač prima čestitke sa svih strana otkako je na svom Instagram profilu podijelila prvu fotografiju svoje kćerkice.

“Samo si ti još nedostajala. Najljepši dan u našim životima, naše maleno čudo!”, napisala je Sonja u opisu dirljive fotografije koja je u kratkom vremenu skupila tisuće lajkova i komentara podrške i ljubavi.

Sonja Kovač, koja je već godinama prisutna na društvenim mrežama i poznata po svom modnom ukusu i putovanjima, na desetu godišnjicu veze zaručila se na Maldivima za svog dugogodišnjeg dečka Gorana Mandića. Romantična prosidba na egzotičnoj lokaciji izazvala je oduševljenje među njezinim pratiteljima, a par je ubrzo potom podijelio vijest o trudnoći.

Fanovi i prijatelji iz javnog života preplavili su njezin profil čestitkama i željama za sretnu budućnost, izražavajući radost zbog novog člana obitelji Kovač-Mandić.

Sonja i Goran, koji su zajedno već dvanaeste godina, ističu kako im je dolazak kćerkice donio neizmjernu sreću i ispunjenje. Ponosni roditelji jedva čekaju sve izazove i radosti koje im predstoje u ovoj novoj fazi života.Čestitamo !

Foto / Sonja Kovač Instagram

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top