Savjet:
Slavljenički koncert ‘Dan za nas’ grupe Ruswaj

Slavljenički koncert ‘Dan za nas’ grupe Ruswaj

Slavljenički koncert ‘Dan za nas’ grupe Ruswaj povodom dvadeset i tri godine glazbene karijere, 18.02. u Sisku!

Ekipa iz Ruswaja ove godine obilježava dvadeset i tri godine svog angažmana i djelovanja na glazbenoj sceni, a povodom toga pripremaju veliki koncert ‘Dan za nas’ za sve svoje fanove koji je planiran za 18.02. u Domu rafinerije nafte Sisak. Stoga, svi oni željni dobre svirke i provoda su itekako dobro došli, a svoje mjesto možete osigurati kupnjom ulaznice na prodajnom mjestu u knjižari i papirnici AMK u Sisku.

Svakako vrijedi doći jer su dečki pripremili i mnoga glazbena iznenađenja, a o svemu nam je više iz prve ruke ispričao frontman benda Marko Nedug: ”Dečki i ja složili smo se da svojoj publici priredimo jedan dan za nas, dan u kojem ćemo zajedno s našom publikom uživati u svirci uživo i pri tom se dobro provesti. Dan u kojem ćemo zaboraviti, bar na par sati, svakodnevicu i jednostavno se opustiti i prepustiti dobroj glazbi. Tako da smo pripremili vrlo zanimljiv repertoar, a sastavljen od naših vlastitih pjesama kao i pjesama autora koji su utjecali na nas kao glazbenike tokom našeg djelovanja. Mogu reći da je poprilično izazovan, ali smo ga isto tako pripremali s velikim užitkom i ljubavi. Vjerujemo da će oni koji dođu uživati u izvedbama pjesama koje se rijetko mogu čuti uživo, a još rjeđe u aranžmanima kakve smo pripremili. Na pozornici će nam se pridružiti naši prijatelji Kolapjani, Složna braća i Mladen Kosovec, s kojima će nam biti čast izvesti jedan dio pripremljenog programa, a sami bend ćemo pojačati curama iz TNZ Vocal Force, koje inače gledamo u ulozi vokala u reagge bendu One Dread. Kako bilo, očekuje nas odlična koncertna večer, a sve ovo nebi bilo moguće bez pomoći u organizaciji koju su nam pružili grad Sisak, Kristalna kocka vedrine, knjižara i papirnica AMK, te CKD Peti element, kao niti bez sponzora koncerta kojima se ovim putem zahvaljujemo.”

Ruswaj broji ukupno šest članova, šest prijatelja i ujedno zaljubljenika u glazbu, a čine je Marko Nedug, Mario Ivičić, Tin Komlinović, Bobo Novaković, Kristijan Freiberger i Fran Komlinović. Dečki su prisutni na sceni od 2001. godine, a u svojoj glazbenoj povijesti bilježe mnogobrojne hitove, nastupe kao i suradnju s jednim od najvećih autora ovih prostora i šire, Miroslavom Rusom, na što su itekako ponosni. Nakon nekog vremena ipak se odlučuju iskušati i u autorskom radu, što im polazi za rukom i to s pjesmom ‘Bye bye zemljani’ pa potom nastavljaju po istoj recepturi koja je iznjedrila pjesme ‘Znam’, ‘Krawa’ i ‘Dan za nas’ po kojoj koncert i nosi naziv.

Ruswaj možete slušati na streaming servisima poput Spotifyja, Deezera, Tidala i mnogim drugima, a uživo se vidimo 18.02 u Domu rafinerije nafte Sisak – Dan za nas!

Foto: Hrvoje Banić

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top