Srijeda , 6 prosinac 2023
Savjet:
Sanja Bjedov i Tamara Roglić Slave 25 godina uspješnog partnerstva

Sanja Bjedov i Tamara Roglić Slave 25 godina uspješnog partnerstva

Dvije neumorne poduzetnice, žene od stila i snage, slave četvrt stoljeća zajedničkog uspjeha. Svojim nevjerojatnim poslovnim vizijama i izvanrednom predanošću, ove žene su oblikovale industriju svojim inovacijama i radom koji traje već punih 25 godina.

Ove godine, dva istinska sjaja hrvatske estrade, Sanja Bjedov i Tamara Roglić, slave impresivnih 25 godina partnerstva u svijetu javnih nastupa i organizacije grandioznih događanja. Ovaj jubilej nazvan je njihovim “Srebrnim Poslovnim Pir” te je obećao biti događaj za pamćenje.

Ekskluzivni restoran CASABLANCA u samom srcu Zagreba bit će domaćin ovog glamuroznog okupljanja, koje će okupiti oko 150 uzvanika. Među njima će biti estradnjaci, urednici, novinari, klijenti i svi oni koji su obilježili karijeru ove dvostruko talentirane dame, koje su započele kao manekenke i uspješno postale poslovne žene.Gosti večeri imat će priliku uživati u vrhunskim delicijama restorana CASABLANCA i vrhunskim vinima vinarije ŠAFRAN. Za dodatnu zabavu pobrinut će se KRIK BEND, poznati glazbeni sastav.

Sanja i Tamara, unatoč turbulentnim 25 godinama, ističu da su ostale čvrsto jedna uz drugu, bilo u usponima ili padovima, s osmijehom ili suzama. Podrška i međusobna pomoć bile su im ključne kako u poslovnim, tako i u životnim izazovima.

“U poslu i životu susreli smo sve vrste ljudi, dobrih i manje dobrih, no uvijek smo birale kvalitetu nad kvantitetom. To je ono što nas povezuje – prijateljstvo, povjerenje, kumstvo i međusobno poštovanje,” izjavile su.

Za ovu posebnu večer, Sanja i Tamara odabrale su novu kolekciju renomiranog butika VERSAGE iz Importane centra, čiju vlasnicu, Rajku Križan, veže dugogodišnja uspješna suradnja.

Također, izražavaju zahvalnost svojim suradnicima, najboljem BEAUTY TEAMU, uključujući Brankicu Capan Vučić, Vivian Vućić – celebrity make-up artist, vlasnice MAKEOVER STUDIA, Jadranku Pezo – vlasnicu STUDIO MARCELA, MOČINIĆ – studio za njegu tijela, i Željku Kovaćević – Beauty Estetic. Također, zahvaljuju Balon ART timu, vlasnicama Ines Kokorić, poznate scenografkinje, i umjetnicima u radu s balonima. Dodatna zahvala ide tiskari QUO VADIS, s kojom surađuju već punih 17 godina.

Na kraju, Sanja i Tamara žele izraziti iskrenu zahvalnost svim svojim dragim suradnicima i prijateljima koji su ih podržavali tijekom ovih nevjerojatnih 25 godina. Nastavit će slaviti svaku priliku za radost i veselje, jer nikad ne znate što život nosi.

Ovom prilikom, upućuju veliko “hvala” svima koji su bili uz njih i ostaju njihova podrška.

Sanja & Tamara

Foto / Tomislav Beroš

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top