Savjet:
Prva trgovina legalnog kanabisa otvorena u Osijeku

Prva trgovina legalnog kanabisa otvorena u Osijeku

Od kozmetike, raznih ulja, džina, vape e cigareta do lizalica za djecu i guma za žvakanje

Za sve one koji su do sada proizvode od kanabisa morali naručivati online ili se snalaziti na neke druge načine, stiže dobra vijest iz Osijeka.

Od subote (7. listopada)s radom je započela prva trgovina legalnog kanabisa talijanske tvrtke Cbweed.

Kako nam je rekao Riccardo Ghibellini CEO Cbweed-a riječ je o franšizi, odnosno načinu poslovanja kakav tvrtka primjenjuje u svim europskim zemljama poput Češke, Poljske, Estonije, Španjolske, Portugala i drugih gdje već imaju oko 160 takovih trgovina.

U širokoj paleti proizvoda osječke trgovine smještene u Ulici Hrvatske Republike 37, mogu se naći visokokvalitetna ulja ne samo za ljude, već i za kućne ljubimce, kozmetika kako za njegu lica tako i za tijelo, te dnevna kozmetika poput šampona, sapuna i drugih proizvoda.

Također se među 200-tinjak proizvoda od konoplje i kanabisa mogu naći čajevi, pripravci toplih napitaka, džin, tjestenina i brojni drugi prehrambeni proizvodi. Posebna zanimljivost predstavljaju razne lizalice za djecu od kanabisa i manga kao i žvakaće gume.

Uz sve to u ponudi su i Vape E cigarete te niz drugih proizvoda koji će zasigurno oduševiti građane i građanke Osijeka. Prema najavama iz talijanskog Cbweeda, nakon osječke trgovine u planu im je otvoriti još prodajnih mjesta diljem Hrvatske.

Tihomila Jovanović

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top