Savjet:
Pjesma “Nepobjediva”  s kojom Barbara Munjas stiže na Doru sada ima i spot

Pjesma “Nepobjediva” s kojom Barbara Munjas stiže na Doru sada ima i spot

Nakon sjajnog nastupa i plasmana na Dori 2023 na kojoj se natjecala s pjesmom “Putem snova”, Barbara Munjas na Doru 2024 stiže s odvažnom pjesmom “Nepobjediva”, a sada stiže i spot.

Spot potpisuju Barbarini dugogodišnj suradnici Ira&John s kojima se nikada ne boji eksperimentirati: “Ovo je moj prvi video takve vrste, snimljen iz jednog kadra. Meni predstavlja pobjedu i slobodu te je simbol toga da se bez rada i truda nikamo ne dospijeva, da bi bili ili osjećali se nepobjedivima i slobodnima treba puno raditi i proći kroz svakakve terene.”

Foto: Ira & John

Za “Nepobjedivu” Barbara kaže da je “nastala kao oda zdravim ljubavnim odnosima koji jedva da postoje u današnje vrijeme. Vesela pjesma pozitivnog karaktera bez filozofije. Osim Zorana i mene svoj su doprinos i zvuk pjesmi dali Camilla Collet, Giorgio Giacobbi i Paolo Jus, dok je za snimanje, miks i master zaslužan Matej Zec. Raduje me što sam i ove godine dobila priliku da se predstavim na Dori!”.

Dora 2024. izravno će se prenositi na programima HTV-a, platformi HRTi i na mrežnim stranicama HRT-a, u veljači 2024. godine.

Promo

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top