Breaking News
Početna / Lifestile / Patrick Dempsey proglašen najseksipilnijem glumcem na svijetu

Patrick Dempsey proglašen najseksipilnijem glumcem na svijetu

Glumac iz “Ferrarija” i zvijezda “Grey’s Anatomy,” Patrick Dempsey, ponosno je proglašen najseksipilnijim muškarcem za 2023. godinu prema prestižnom izboru časopisa People.

Ova vijest izazvala je uzbuđenje među obožavateljima i ljubiteljima ljepote širom svijeta.

Patrick Dempsey, čija je karizma i šarm osvojila brojne generacije, postao je zaštitno lice ovogodišnjeg izdanja “People’s Sexiest Man Alive.”

Vijest o njegovoj tituli otkrivena je tijekom posebnog emitiranja “Jimmy Kimmel Live” u utorak navečer, a glumac je primio ovu laskavu nagradu s osmijehom na licu i zahvalnim riječima za svoje obožavatelje.

Dempsey, čiji su glumački talenat i izgled osvojili mnoga srca, postao je svjetski poznat kao Dr. Derek Shepherd u seriji “Grey’s Anatomy.”

Njegova uloga u popularnoj medicinskoj drami donijela mu je brojne obožavatelje i status ikone.

Također, mnogi ga pamte po ulozi u sportskom spektaklu “Ferrari,” gdje je briljirao kao automobilski vozač i suparnik.

Nagradu “People’s Sexiest Man Alive” Patrick Dempsey je doživio kao veliko priznanje za svoju dugogodišnju karijeru i privlačnost koju nosi sa sobom.

U svojoj zahvali, istaknuo je važnost podrške svojih obožavatelja i svoje obitelji te je obećao da će i dalje raditi na inspiriranju drugih.

Ova vijest je brzo postala hit na društvenim mrežama, gdje su mnogi korisnici izrazili oduševljenje odabirom Patricka Dempseya za najseksipilnijeg muškarca za 2023. godinu. Dempsey se tako pridružio prestižnom društvu prethodnih dobitnika ove nagrade, a njegov šarm i ljepota nastavit će oduševljavati obožavatelje širom svijeta.

Foto / Instagram

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top