Znate li....
Početna / Događanja / Pan vlak vas vozi na Renesansni festival – doživite čaroliju festivala i pivovare!

Pan vlak vas vozi na Renesansni festival – doživite čaroliju festivala i pivovare!

Dobar plan za vikend uključuje odlično pivo, renesansu i zabavu u Koprivnici, a sve to uz bezbrižnu vožnju Pan renesansnim vlakom!

Idućeg vikenda, 19. kolovoza, dobra zabava je u Koprivnici jer tamo vas čeka još jedno izdanje Renesansnog festivala. Za posjetitelje iz Zagreba osiguran je i prijevoz, besplatni Pan Renesansni vlak vozi prema Koprivnici i vodi vas u posjet pivovari Carlsberg i Renesansnom festivaluPan vlak, koji polazi s Glavnog kolodvora u subotu, 19. kolovoza, u 10:15 sati (preporučamo dolazak na kolodvor dvadeset minuta prije polaska), sve zainteresirane besplatno vozi u Koprivnicu, kamo stiže u 11:32. Za sve goste s koprivničkog kolodvora zatim je osiguran prijevoz autobusom do Carlsberga Croatia.

U pivovari od 12 do 14 h moći ćete uživati u odličnom pivu i obilascima pivovare, te naučiti više o proizvodnji piva i cidera.

Nakon programa u pivovari, autobusi vas voze do mjesta održavanja Renesansnog festivala, gdje će vas dočekati bogat program i izvrsna atmosfera.

Prostori koji okružuju ostatke stare koprivničke utvrde bit će oživljeni izvornom hranom iz renesansnog razdoblja, nastupima skupina iz različitih zemalja, tradicionalnim zanatima i atrakcijama.

Nakon popodnevnog druženja, autobusi voze natrag do vlaka koji u 20:24 sati kreće za Zagreb. Očekivani povratak u Zagreb je u 21:49 sati.

Ako još niste isplanirali svoj vikend, sada je pravo vrijeme. Očekujemo vas u subotu, 19. kolovoza, na Pan Renesansnom vlaku uz sjajan program i pivo!Vidimo se u vlaku!

Raspored vožnje za subotu,

19. kolovoza:

10:15 Polazak vlaka, Zagreb Glavni Kolodvor (dolazak u KC 11:38)

11:45 Polazak organiziranih autobusa sa željezničkog kolodvora u Koprivnici na Dan otvorenih vrata u pivovaru Carlsberg Croatia

12:00 početak dana otvorenih

14:00 polazaka autobusa iz pivovare Carlsberg Croatia na Renesansni festival

19:15 polazak autobusa s Renesansnog festivala na željeznički kolodvor

20:24 polazak vlaka za Zagreb

Foto: Promo

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top