Znate li....
Početna / Događanja / Ovog proljeća nova će lica zvučati poznato

Ovog proljeća nova će lica zvučati poznato

OMILJENI SHOW ‘TVOJE LICE ZVUČI POZNATO’ VRAĆA SE NA NOVU TV

Jedna od najzabavnijih, najgledanijih i najpoznatijih zabavnih emisija ‘Tvoje lice zvuči poznato’ uskoro se vraća na male ekrane! Kroz proteklih sedam sezona, ova poznata plesno-pjevačka emisija osvojila je srca gledatelja diljem zemlje i postigla veliki uspjeh donoseći nezaboravne trenutke zabave uz iznenađujuće transformacije i glazbene izvedbe. Nakon kratke pauze, kao jedan od proljetnih aduta na Novu TV stiže osma sezona ovog hit showa u kojoj će se novih osmero kandidata iz tjedna u tjedan transformirati u poznate ličnosti domaće i strane glazbene scene.

Od izvođenja legendarnih hitova do nevjerojatnih scenskih transformacija, nova sezona obećava upečatljive nastupe koji će ostati urezani u sjećanja gledatelja, a na kraju svake emisije novčani iznos donirat će se u humanitarne svrhe.

Osim novih kandidata, za stvaranje vrhunske atmosfere u studiju zadužen je novi voditeljski par koji će humoristični karakter emisije dovesti na još višu razinu. Uz bok iskusnog Igora Mešina, koji se u prethodnim sezonama okušao kao voditelj i član žirija, stat će njegov kazališni kolega – glumac Filip Detelić.

Novi kandidati svojim će izvedbama iz emisije u emisiju nastojati osvojiti naklonost četveročlanog žirija kojeg u novoj sezoni čine pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea, glumac Enis Bešlagić, pjevač Mario Roth i glumac Goran Navojec.

Zabave i smijeha u novoj sezoni zasigurno neće nedostajati, a Nova TV poziva sve gledatelje da se uskoro pridruže uzbuđenju i ne propuste glazbene spektakle i nevjerojatne transformacije koje će ih ostaviti bez daha!

Promo

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top