Znate li....
Početna / Događanja / Grašo poručio: „Svaki bi dan trebao biti Dan zaljubljenih!“

Grašo poručio: „Svaki bi dan trebao biti Dan zaljubljenih!“

PETAR GRAŠO PROSLAVIO VALENTINOVO VELIKIM KONCERTOM U SISKU

Sinoć je u punoj sportskoj dvorani Zeleni brijeg u Sisku svoj veliki valentinovski koncert održao Petar Grašo! Publika svih generacija sinoć je dva puna sata s karizmatičnim pjevačem u glas pjevala sve njegove najveće hitove, a koncertu se odazvala i gradonačelnica Grada Siska Kristina Ikić Baniček.

Popularnom pjevaču pripala je čast da u ovoj novoj dvorani u Sisku otvori koncertnu sezonu. Sinoćnji je koncert, naime, bio prvi koncertni događaj u dvorani SD Zeleni brijeg.

„Svaki bi dan trebao biti Dan zaljubljenih!”, poručio je Grašo publici na sinoćnjem koncertu i poželio im sretan Dan zaljubljenih. Sinoćnji je koncert okupio više od dvije tisuće Grašinih fanova iz Siska, Petrinje, Gline, Velike Gorice i okolnih gradova. Organizatori ovog velikog koncerta iz agencije Imagis iz Petrinje na čelu s producentom Ivanom Glibom sinoć su publici priredili i dodatno iznenađenje, damama su podijelili crvene ruže. A Grašu je također dočekalo prigodno iznenađenje – prije početka koncerta poznati petrinjski lončar Valentino Valent poklonio je Petru Graši tradicionalni pekač i petrinjsku stucku.

Prije Petra Graše publiku je zabavljao bend Ljubavnici, a kad je na pozornicu izašao Grašo i zapjevao „Jel ti reka ko“, u dvorani je zavladala potpuna euforija koja je trajala do samog kraja koncerta.

„Trebam nekoga“, „Srce za vodiča“, „Lomi me“, „Ljubav jedne žene“, „Vjera od suvog zlata“, „Utorak“, „Moje Zlato“, „Ako te pitaju“, „Volim i postojim“ samo su neki od velikih hitova koje je Petar Grašo sinoć poklonio razgaljenoj i emotivnoj publici. Zapjevao je i prigodne Oliverove uspješnice „Dva put san umra“, „Cesarica“, „Nedostaješ mi ti“ i „U ljubav vjere nemam“, a koncert je zatvorio pjesmom „Ko nam brani“.

Publika u Sisku sinoćnji će koncert zasigurno još dugo pamtiti po sjajnoj atmosferi i brojnim dirljivim ljubavnim baladama Petra Graše. Na sljedeći veliki koncert u svom gradu neće morati dugo čekati, jer već 20. travnja na ovo isto mjesto, u dvoranu Zeleni brijeg, stiže Nina Badrić!

Promo

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top