Znate li....
Početna / Sport / Osijek u znaku sporta-Započeo je DNNA LADIES TOURNAMENT

Osijek u znaku sporta-Započeo je DNNA LADIES TOURNAMENT

Na jedinstveni teniski turnir prijavile su se ukupno 32 poslovne žene rekreativke iz cijele Hrvatske

Grad Osijek domaćin je novog izdanja Premier Tennis Tournamenta naziva DNNA Ladies Tennis Tournament, koji je započeo danas, a traje sve do 19. svibnja, kada će se održati finale turnira. Zanimljivost je upravo ta da se turnir održava u Perivoju kraja Tomislava u Osijeku – na novootvorenom, trećem po redu, javnom teniskom terenu izgrađenom na inicijativu najbolje hrvatske tenisačice Donne Vekić te u suradnji s gradom Osijekom i Osječko – baranjskom županijom.

Na jedinstveni teniski turnir prijavile su se ukupno 32 poslovne žene rekreativke iz cijele Hrvatske, koje su svojim sudjelovanjem na turniru pripomogle izgradnji javnih teniskih terena, čija inicijativa je započela još 2020. godine, kada je organiziran prvi Premier Tennis Show. Od početka pa do danas, cilj ove inicijative je isti – želja da Osijek postane prvi grad u svijetu sa sve četiri Grand Slam podloge.

Prvog dana turnira održano je ukupno 16 mečeva, a među najboljima istaknule su se Gorana Legac, Snježana Bellian, Iva Antolić, Barbara Knežević Kuzman, Lara Pavelić Karamatić, Dea Valenta, Mirjana Čagalj, Veronika Kadivnik, Adrijana Nedić, Sanja Ostroški, Dunja Ćorić, Jasmina Novak, Mirta Banić, Tihana Ana Reljić, Božica Mišak i Tina Borojević.

Turnir se nastavlja sutra, u subotu, 18. svibnja od 11:30 sati, dok su nedjeljni polufinalni mečevi od 10:30 sati, a finale je previđeno za 14:00 sati. Svi mečevi otvoreni su posjetitelje, a detalji turnira dostupni su na službenoj web stranici.

Foto: Ivan Angebrandt/ Privatan Foto

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top