Srijeda , 6 prosinac 2023
Savjet:
Osam velikih imena pjeva na spektaklu “Za Massima – Mali krug velikih ljudi”

Osam velikih imena pjeva na spektaklu “Za Massima – Mali krug velikih ljudi”

Eni Kondić: Ovaj koncert je razlog da Max bude tu, kroz svoje prijatelje i kolege, kroz svoju publiku

Ulaznice :

https://www.entrio.hr/

“Kažu da se sve u životu događa s razlogom. Puno je signala dok koračamo kroz život, ali ih ne vidimo na vrijeme, prepoznajemo ih tek kada se sve dogodi i prođe.5. studeni 2022. godine maestralan, ali nažalost, posljednji Massimov koncert u Areni Zagreb. 14. studeni 2023. godine, Lauba, “Mali krug velikih ljudi”, koncert “Za Massima”.

Eto i sam mjesec ima zorno ime. Studeni.

Upravo radi te studeni koja me zatočila, opet simbolično, na Massimov rođendan, rodila se ideja napraviti koncert Massimovih pjesama.Razlog da bude tu, kroz svoju glazbu, kroz svoje prijatelje i kolege. Kroz svoju publiku.”

U zagrebačkoj Laubi, 14. studenog 2023. Massimovi prijatelji i kolege, na ideju njegove supruge Eni Kondić održat će koncert “Za Massima – Mali krug velikih ljudi”. Nina Badrić, Neno Belan, Matija Cvek, Sergej Ćetković, Ivan Dečak, Dino Jelusić, Meritas i Vanna otpjevat će hitove koje je Massimo pjevao na svom najvećem, ali nažalost i posljednjem koncertu u zagrebačkoj Areni prošle godine. Čitav koncept, izvođače i ekipu koja stoji iza projekta odabrala je Massimova supruga Eni Kondić koja ovim koncertom želi dati posvetu Massimu, njegovom radu, umjetnosti i prije svega zahvaliti njegovoj publici koja ga je toliko voljela i štovala.

Na koncertu će nastupiti Massimov bend u sastavu – Ivan Pešut, Marko Matošević, Gojko Tomljanović, Boris Popov, Alen Svetopetrić, te Bruno Urlić. Uz njih svoj će doprinos dati i Massimovi prijatelji i dragi kolege Ivo Popeskić, Bruno Kovačić, Igor Geržina i Predrag Peggy Martinja,i mnogi drugi.

Ulaznice za koncert u zagrebačkoj Laubi u prodaji su od 21. rujna u 8 sati u sustavu Entrio.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top