Znate li....
Početna / Događanja / Obilježen je Dan Općine Čepin

Obilježen je Dan Općine Čepin

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomen-obilježja poginulim braniteljima u Domovinskom ratu, započelo je današnje (24. svibnja 2024. godine) obilježavanje Dana Općine Čepin nakon čega je uslijedio prigodan program u prostorima Općine.

Svečanosti je nazočio i zamjenik župana Josip Miletić.- Čestitam načelniku i njegovom timu na uloženom naporu u to da Općina Čepin iz dana u dan bude sve poželjnije mjesto za život. Doprinos u tom smjeru dala je i Osječko-baranjska županija u provedbi mnogobrojnih zajedničkih projekata, pri čemu se najviše ističe nastavno-sportska dvorana vrijednosti gotovo pet milijuna eura, ali i projekti na području zdravstva te komunalne i cestovne infrastrukture – kazao je Miletić.

Načelnik Općine Čepin Dražen Tonkovac naglasio je kako uspješne projekte Općina realizira u suradnji s Osječko-baranjskom županijom, resornim ministarstvima i brojnim institucijama, uz korištenje europskih sredstava. – Ono što je pred nama je izgradnja novog vrtića u kojem će se otvoriti prostor za 220 novih mališana. Time bi smo stvorili uvjete za smještaj ukupno 340 djece, ne samo iz mjesta Čepin, već i okolnih naselja – zaključio je Tonkovac.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top