Znate li....
Početna / Događanja / Glazba / Novi uspjeh Ane Rucner

Novi uspjeh Ane Rucner

Svjetski poznata violončelistica uz brojne koncerte održala i masterclass u Kini

Renomirana hrvatska violončelistica, Ana Rucner, nedavno je ostvarila niz impresivnih nastupa u Kini. Ova virtuozna glazbenica oduševila je kinesku publiku serijom koncerata diljem zemlje u raznim gradovima poput: Shanghai, Hanghzhou, Jiangsu Province, Antig i brojnim drugim, priređujući nezaboravna glazbena iskustva, a njezini nastupi oduševili su sve posjetitelje.

Tijekom svojih koncerata, Ana Rucner nije samo izvodila prekrasne glazbene kompozicije već je dijelila svoju strast prema glazbi kroz inspirativne nastupe kojima također promovira svoju zemlju. Njezina izvanredna vještina sviranja violončela spojena s emocionalnom dubinom njezinog izraza tijekom svakog nastupa ostavila je snažan dojam na publiku diljem Kine.

Osim koncerata, Ana Rucner, također je održala niz majstorskih tečajeva, gdje je dijelila svoje znanje i iskustvo s mladim glazbenicima i zaljubljenicima u violončelo.

Kroz nekoliko masterclass predavanja, Ana je pridonijela razvoju mladih glazbenih talenata i pružila podršku budućim generacijama glazbenika u Kini prenoseći im svoje znanje i ljubav prema glazbi.

“Ova godina započela mi je sa čestim putovanjima u Kinu još u mjesecu svibnju. Zadnje je bilo malo dulje (mjesec dana) jer sam imala puno glazbenih angažmana. Osim solističkih koncerata imam i svoje učenike te održavam glazbene masterclassove koji su i više nego uspješni, jer je njima edukacija vrlo važan segment. Publika je posebna, strpljivi su, zahvalni i velikodušni u izražavanju emocija nakon što uspostavimo istinski kontakt i povežemo energije.“ – govori Ana o važnosti masterclass predavanja koja održava u Kini.

Kratak dio atmosfere masterclassa koja diže na noge sve polaznike možete pogledati na YouTube kanalu Ane Rucner :

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top