Znate li....
Početna / Događanja / Ljubav pobjeđuje sve prepreke, to najbolje zna Dario Šunjić u pjesmi ‘Mače moje’!

Ljubav pobjeđuje sve prepreke, to najbolje zna Dario Šunjić u pjesmi ‘Mače moje’!

Ljubav, nit vodilja u životu, nit vodilja u pjesmama. Tako je ovoga puta i u novoj pjesmi Daria Šunjića, koja nosi naziv ‘Mače moje’.Kada se spoje talent i odrastanje uz glazbu, uspjeh nije upitan, a to najbolje zna i sam Dario, koji je sa samo jedanaest godina počeo svirati gitaru.Kako je u nekoliko navrata istaknuo, glazbu živi svaki dan, svakim dijelom svoga bića, što je publika već odavno itekako prepoznala.

Magistrirajući na glazbenom studiju, još jednom je pokazao kako nije pogriješio odabirom da glazba bude nit vodilja u njegovom životu.Svoj autorski i kreativni pečat Dario je stavio na spomenutu novu pjesmu, potpisujući glazbu i tekst, dok je aranžman i produkcija djelo Josipa Vukoje.’Riječ je o ljubavnoj baladi koja govori o paru, koji je upao u svojevrsnu krizu i malo su se udaljili, ali ipak još uvijek se vole i ne žele dignuti ruke od te ljubavi.Pjesma je posvećena svima onima, koji još uvijek vjeruju u ljubav i od nje ne odustaju čak ni kada je teško.’, poručio je Dario .

Vrijedna ekipa, snimila je i video spot, u prekrasnom okruženju Parka prirode Blidinje. Na samome snimanju imali su nekoliko izazova, od velike hladnoće, snijega i ledenog vjetra, ali kako svi kažu, itekako se isplatilo.Neki kadrovi snimljeni su i u predivnoj drvenoj vikendici ‘Čarobna koliba’ – Blidinje, a sve u režiji talentiranog Maria Belje.Novu pjesmu i video spot Daria Šunjića ‘Mače moje’, možete pogledati i poslušati:

Autor glazbe: Dario Šunjić

Autor teksta: Dario Šunjić

Autor aranžmana: Josip Vukoja – Joco

Glazbeni producent: Josip Vukoja – Joco

Tonsko snimanje, mix i mastering: Josip Vukoja – Joco

Gitare i bass: Josip Vukoja – Joco

Klavir: Adnan Musanović

Bubnjevi: Jan Ivelić

Back vokali: Ana Raspudić

Video: MC production

Montaža i fotografija: Mario Beljo

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top