Breaking News
Početna / Moj dom / Kupaone za pamćenje!

Kupaone za pamćenje!

Kako sam ja obožavatelj ovog malenog intimnog prostora, kupaonice, morala sam s vama podijeliti tu ljubav. Dajte se samo zapitajte gdje u cijeloj kući jedino imate mir? Gdje možete biti svoji, a da vas nitko pritom ne smeta? Odgovor je samo jedan – u kupaoni. Ako je i kod vas tako, onda se morate potruditi da taj prostor uredite onako kako vama odgovara jer je najbitnije da zrači opuštenošću.

Nekako svi ljudi kada razmišljaju o kupaoni, svrstavaju je kao nebitan i najmanji prostor u kući, tek toliko da bude tamo. To mene jako ljuti jer zašto ne bi za taj čarobni kutak izdvojili malo više mjesta? Pa dragi moji, ako se u vlastitoj kupaoni budete osjećali skučeno i jedva čekali da izađete, onda je bolje da je ni nemate.

Mi smo zato samo za vas pomno izabrali različite stilove kupaona koje kad vidite, nećete više razmišljati o malenim prostorima već ćete si poželjeti jednu takvu. Bilo da volite klasične kupaone s tušem, kadom ili pak malo elegantnije s jacuzzijem, zasigurno nećete pogriješiti. Toliko detalja se može uklopiti, od odabira pločica, pravog tepiha, umivaonika i ormarića za ručnike.

Vjerujte, ništa ne mora biti preskupo, možete je dekorirati kako god želite, samo je važno da imate mjesta i da vam to bude prostor za odmor. I znate što, budite kreativni jer ako će vaša kupaona zračiti kreativnošću, zamislite tek kakve vam genijalne ideje mogu pasti na pamet dok svoje kratko slobodno vrijeme provodite tamo 🙂

 

 

 

O nama Obitelj.hr

4 komentara

  1. Da, ovo je doista predivni ali o tome ja mogu samo sanjati. Jako mi se sviđa ovaj prostor u zidu, boje, razmještaj, doista super ideje. Možda jednog dana budem imala priliku napraviti i urediti kupaonicu po svome guštu.Ova gore boje ciklame mi je naj naj, nikako da skinem pogled s nje.

  2. Stvarno predivne, pogotovo ove sa žarkim bojama, jako veselo

  3. Joj ja bi živila u ovako sređenim kupaonicama. Zbilja se da napraviti prekrasna kupaonica, pa čak i ako je kvadraturom malena, bitni su detalji i ideja.

  4. Patim na lijepe kupaonice više od ijedne druge prostorije…samom sebi sam rekao da jednog dana kad budem imao svoj stan – prvo što ću urediti bit će kupaonica, pa makar i spavao u njoj 😀
    Ipak je kupaonica nešto što najduže traje; kuhinja se najbrže uprlja, dnevni boravak i spavaću sobu lako preuredimo pomicanjem namještaja ili krečenjem, dok je u kupaonici ipak sve na svome mjestu i nema velikih opcija za preinake – uglavnom se radi o potpunom preuređenju jer ne možemo samo tako promijeniti pločice, kada, umivaonik i wc školjka su statični i jedino što možemo promijeniti su poneki ormarići i eventualno rasvjeta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top