Savjet:
Kamin na otvorenom

Kamin na otvorenom

Oduvijek ste maštali o vanjskom kaminu i dnevnom boravku sa širokim pogledom na vaše dvorište?

Dragi naši, ništa nije nemoguće. Svatko od vas može doživjeti pravi ugođaj vanjskog ambijenta, samo je potrebno malo više mašte i u svome dvorištu možete stvoriti raj na zemlji. Razmislite samo koliko puta ste htjeli vaše goste pozvati na svježi zrak, no nekako je uvijek bilo prehladno i preneudobno da bi izlazili iz kuće. Vjerujte, uz vanjski kamin i pokoju dekicu na garnituri ili pletenim stolicama, poželjet ćete živjeti vani.

Uostalom, ne biste u potpunosti bili izvan kuće jer bi taj dio ipak bio malo natkriven, primjerice zbog nepovoljnih uvjeta, a na ovaj način i uz snijeg i kišu možete u potpunosti uživati. Na vama je samo da taj prostor dekorirate po vašem ukusu i da se tamo osjećate potpuno smireno. Nije uopće važno da je to nešto veliko, važno je kakvu vi atmosferu donosite u taj prostor.

Isto tako, nemojte razbijati glavu previše planirajući, učinite to spontano u trenutku inspiracije. I bez obzira napravili vi kamin od cigla, betona ili nečeg sasvim trećeg, vjerujte da je to najmanje od svega bitno. A uvijek se možete malo poigrati s kombinacijom boja i ukusa.  Zato nemojte čekati već se potrudite imati pogled vrijedan divljenja i dajte više konačno malo uživajte.

 

 

 

 

O nama Obitelj.hr

One comment

  1. Imali smo prošle godine radove po kući, nešto završavali terasu i ostalo nam je nešto materijala pa smo mislili od toga napraviti kamin vanjski… ali smo se ipak odlučili za nešto praktičnije, što možemo UVIJEK koristiti… i tako nastade roštilj!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top