Znate li....
Početna / Događanja / Koncert Antonele Malis u srcu Kninske tvrđave

Koncert Antonele Malis u srcu Kninske tvrđave

Svi ljubitelji kvalitetne, vrhunske glazbe doći će na svoje jer 26. travnja na rasporedu je prvi koncert iz serije Tignino Castro Music Experience.

U prekrasnoj atmosferi bastiona Kninske tvrđave koncert će održati Antonela Malis i profesor Vladimir Babin! Sve ljubitelje vrhunske kvalitetne glazbe očekuje jedinstveni glazbeni doživljaj u intimnoj atmosferi bastiona Kninske tvrđave!

Prvi u nizu koncerata Tignino Castro Music Experience na rasporedu je 26. travnja u 19.30 sati, a dolaze nam vrhunski glazbenici Antonela Malis i profesor Vladimir Babin.

Cijena ulaznice je ista kao i cijena ulaznice za posjet Kninskoj tvrđavi, dakle 6 eura, a dobra vijest je da svi oni koji od 15. do 26. travnja kupe kartu za obilazak Kninske tvrđave tu istu kartu mogu iskoristiti kao ulaznicu na ovaj jedinstveni koncert.

Važno je naglasiti da, s obzirom da je broj posjetitelja ograničen na 150, sve koji žele prisustvovati koncertu molimo da se jave putem poruke na našu Facebook stranicu.

Antonela Malis i profesor Vladimir Babin spremaju pravu glazbenu poslasticu u kojoj ćete zasigurno uživati!

Antonela Malis u srcu Kninske tvrđave izvest će najljepše hrvatske i svjetske melodije, a imat ćete priliku uživati u njezinom jedinstvenom glasu te izvedbi evergreena, canzona, filmske glazbe…

Antonela Malis nakon osvojene prve nagrade interpretirajući napoletansku pjesmu I ‘te vurria vasa na međunarodnom natjecanju ‘Pacem in terris’ u organizaciji talijanske nacionalne radiotelevizije RAI TV 1999. godine nastupa pred Papom Ivanom Pavlom II i Papom Benediktom XVI te debitira u naslovnoj ulozi operette Ive Tijardovića ‘Mala Floramy’ 2001., godine, kao i u najprestižnijim koncertnim dvoranama gradova Budimpešte (Nova filharmonijska dvorana/Hram kulture), Gyora (Koncertna dvorana filharmonije), Villacha (Congress Centar), Linza (Brucknerhaus), Salzburga (Groses Festpielhaus) …

Do sada je Vladimir Babin snimio i izdao pet solističkih live CD-a klasične glazbe, prvi s djelima Bacha, Beethovena, Szymanowskog i Papandopula (Aquarius, 2008.), drugi s djelima Schumanna i Chopina (Aquarius, 2009), treći CD XX. stoljeće-od klasike do jazza, s djelima Bollinga, Turine, Albeniza, Ginastere, Papandopula, Granadosa, Brubecka, Ellingtona i V.Babina (Aquarius, 2011.), četvrti je Beethovenov 3. Koncert za klavir i orkestar s Riječkom filharmonijom i pod ravnanjem maestra A. Nanuta (Campus, 2014.), te peti, dvostruki CD s djelima Bach-Busonija, Beethovena i Brahmsa (Croatia records, 2019.) Babin inače nastupa i kao vrstan jazz-pijanist, njegov CD ‘Jazzyland’ naišao je na izvrstan prijem kod publike i kritike, a istoimena skladba uvrštena je u kurikulum nastave za 6. razred osnovne škole kao ogledan primjer jazz-varijacija na poznatu temu.

Ovo će biti koncert za pamćenje.

Foto/ Antonela Malis društvene mreže

Izvor

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top