Kao velika ljubiteljica kokosa i oblatni i još s okusom karamele – finije oblatne sigurno neće probati. Ma ustvari, meni koje god da ponudite – fine su mi i obožavam ih!

RECEPT – RECIPE
– 1 list oblatne – waffer sheet
List oblatne umotati u vlažnu krpu da omekani.
PRVI FIL – 1st FILLING
– 100g šećera – sugar
– 200ml vode – water
– 200g mljevenog keksa – ground petit beurre
U lonac dodajte šećer, vodu i ostavite da prokuha.Maknite s vatre i umiješajte mljeveni keks.Fil premažite preko oblatne.
U lonac dodajte šećer, vodu i ostavite da prokuha.Maknite s vatre i umiješajte mljeveni keks.Fil premažite preko oblatne.
DRUGI FIL – 2nd FILLING
– 100g maslaca – butter
– 100g šećera – sugar
– 50g kokosa – coconut flour
– 100g mlijeka u prahu – powder milk
U lonac dodajte margarin i šećer zatim maknite s vatre i dodajte kokos i mlijeko u prahu.Smjesu premažite na oblatnu preko prvog fila.Oblatnu pažljivo zarolajte i ostavite da se dobro ohladi.Drugi dan režite skalpelom.
Antonia Jagodić