Znate li....
Početna / Događanja / Još jedna uvjerljiva Županovićeva pobjeda prije odlaska u Japan

Još jedna uvjerljiva Županovićeva pobjeda prije odlaska u Japan

Velika Gorica je proteklog vikenda bila domaćin paraatletskog mitinga koji je ujedno vrednovan i kao 3. kolo Hrvatske paraatletske lige. Natjecali su se predstavnici 13 klubova među kojima je bio i član AK Slavonija-Žito Marin Županović. On je kao i do sada nastupio u bacanju koplja, a ovaj puta su bile spojene tri kategorije: F34, F53 i F54.

Županović je svojim konkurentima ponovno dokazao da je daleko najbolji u ovoj disciplini o čemu svjedoči i rezultat kojega je ostvario – 23,65. Dakako da mu je to bilo dostatno za pobjedu, a Marin je mogao biti vrlo zadovoljan takvim ishodom.

Moglo bi se reći da je to bila jako dobra potvrda onoga što sam nedavno pokazao u Italiji. Ovo je za mene obećavajući početak sezone. Za usporedbu, lani sam u isto vrijeme krenuo s daljinama od 18 metara, ovo je sada značajno bolje. Sljedeće natjecanje je Svjetsko prvenstvo u japanskom Kobeu u koji putujem već 11. svibnja i također puno očekujem . Zahvaljujem se trenerima ,klubu ,organizatorima,a posebno prijateljima i rodbini koji su uvijek uz mene ,izjavio je naš istaknuti paraatletičar.

Rezultati

Atletski klub Slavonija-Žito

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top