Znate li....
Početna / Događanja / Jasna Zlokić u svojoj dugogodišnjoj karijeri nastupit će na mjestima na kojima još nije održavala svoje koncerte

Jasna Zlokić u svojoj dugogodišnjoj karijeri nastupit će na mjestima na kojima još nije održavala svoje koncerte

Jasna Zlokić je jedna od najvećih hrvatskih pjevačica zabavne glazbe, a ova popularna Velolučanka tijekom dugogodišnje karijere otpjevala je brojne hitove.Dugi niz godina suvereno vlada glazbenom scenom, a svojim pjesmama, načinom izvedbe, ali i samostalnim koncertima osvojila je srca publike koja je cijeni i itekako poštuje.

Ovog ljeta, Jasna Zlokić, nastupit će prvi puta u svojoj karijeri na mjestima na kojima još nije bila – 10.7., Kaštela, Pula; 26.8., Crekvina, Kastav; a kraj godine, 27.11., zaključit će s koncertom u zagrebačkoj Tvornici Kulture.

– Veselim se i radujem najavljenim koncertima i to svakom od njih kao da mi je prvi. U svojoj karijeri prvi puta nastupam na ovim mjestima i stavila sam pred sebe dosta veliki izazov, ali jedva čekam doživjeti te trenutke sa svojom publikom. Uz spomenute koncerte, vrlo često nastupam i to me ispunjava i čini sretnom – rekla je Jasna Zlokić.

‘Skitnica’, ‘Na obali’, ‘Pismo’, ‘Putevima vjetra’, ‘Ne znam koji vjetar puše’, ‘Adio bella’, ‘Ja sam ti jedini drug’, ‘Vela Luka’, samo su neke od pjesama koje na Jasninim samostalnim koncertima doživljavaju neku drugu dimenziju, a emotivno izvođenje, dodatno osvoji publiku.Ulaznice se od danas nalaze u prodaji preko sustava Eventim i Moje karte.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top