Breaking News
Početna / Događanja / JASNA ZLOKIĆ još je jednom opravdala status koji godinama nosi s razlogom

JASNA ZLOKIĆ još je jednom opravdala status koji godinama nosi s razlogom

Glazbena diva Jasna Zlokić, jedna od omiljenih izvođačica, ovog je ljeta najavila dva koncerta na čijim prostorima još nikada nije nastupila.

Najavljen koncert 10.7., na Tvrđavi Kaštel u Puli i najavljen 26.8., na Crekvini u Kastvu, zainteresirali su mnoge što se najbolje vidi po odličnoj prodaji ulaznica.

Sigurni smo kako će to biti dvije posebne čarobne noći, gdje će publika zajedno s Jasnom Zlokić, ispod ljetnog neba pjevati pjesme poput: Skitnica, Ja sam ti jedini drugi, Ne znam koji vjetar puše, Putevima vjetra, Sve ove godine, Dođi u mali kaffe…- Puljska Tvrđava Kaštel, poznata kao “Kaštel,” nudi ne samo uron u povijest, već i zadivljujući panoramski pogled na grad i azurno Jadransko more.

Njegov položaj na brežuljku osigurava da svaki posjetitelj dobije prizor koji ostaje urezan u sjećanju. – piše na stranicama Visit Pula.- Povijest ljetne pozornice Crekvina, na krovu Kvarnera zanimljiva je i pomalo misteriozna.

O njezinoj gradnji sačuvano je tek nekoliko narodnih legendi. Ispred povijesnih ostataka uređen je trg, a sama Crekvina je danas idealno mjesto za održavanje koncerata i scenskih uprizorenja. – piše na stranicama Visit Kastav.I sada kada uzmete u obzir dugu i zanimljivu povijest ovih prostora, posebno osmišljenje koncerte Jasne Zlokić, onda ni ne čudi zašto ulaznica za isti ima sve manje.

Ulaznice kupite preko sustava Eventim i Mojekarte.

Promo

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top