Znate li....
Početna / Događanja / TV / Čudo u ćeliji br. 7 – Film koji je rasplakao svijet

Čudo u ćeliji br. 7 – Film koji je rasplakao svijet

NEVJEROJATNA FILMSKA PRIČA: TV PREMIJERA ‘ČUDO U ĆELIJI BR. 7’

SUTRA NA NOVOJ TV!

Hoće li ljudska nepravda zauvijek razdvojiti samohranog oca i njegovu kćer ?

Sutra , 18. kolovoza, Nova TV premijerno donosi filmski hit ‘Čudo u ćeliji br. 7’ koji je dirnuo srca gledatelja diljem svijeta. U zemlji punoj ograničenja, samohrani otac s mentalnim poteškoćama osuđen na smrtnu kaznu i njegova kći provest će gledatelje kroz vrtlog emocija, smijeha i suza, dok pričaju priču koja je stekla veliku popularnost i niže pohvale zbog izvanrednog spoja ljubavi, emotivne snage i ljudske povezanosti.

Izvanredne glumačke izvedbe utjelovila je talentirana glumačka postava Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Askorozlu i Celile Toyon Uysal, koji povezuju dva svijeta – život izvan zatvorskih zidova i uzbudljive zaplete unutar ćelije broj 7. Film je prerada južnokorejskog istoimenog filma iz 2013. godine, a na nekoliko filmskih festivala osvojio je nagradu za najbolji film 2019. godine. Turska je nominirala film redatelja Mehmeta Ade Öztekin-a “Yedinci Koğuştaki Mucize” (“Čudo u Ćeliji Broj 7”) kao svojeg kandidata za Oscara na 93. dodjeli nagrada Američke akademije filmske umjetnosti i znanosti, a film je bio i najgledaniji u turskim kinima u 2019., s više od 5,3 milijuna prikaza.

Inspiriran istinitom pričom, film prati neobičan i dirljiv odnos između Mema, oca s mentalnim poteškoćama, i njegove sedmogodišnje kćeri Ove, koji žive u egejskom gradu pod vojnim režimom u 1983. godini. Iako osjeća veliku ljubav svoje kćerke, Memo često nailazi na nerazumijevanje i predrasude svoje okoline.

Zbog nesretne okolnosti za vrijeme igre s 9-godišnjom časnikovom kćeri, djevojčica se posklizne i padne niz liticu. On joj pokušava pomoći na sve načine, no kroz niz nesporazuma, nepravedno je optužen za zločin koji nije počinio i završava u zatvoru. Tamo se suočava s okrutnim tretmanom strogog sistema, a Ova je jedina koja vjeruje u očevu nevinost. Ona će učiniti sve u svojoj moći da pomogne tati, a spremna je i ušuljati se među kriminalce samo kako bi bila s njim.

Topla obiteljska povezanost mogla bi potaknuti kolege zatvorenike da iskažu povjerenje i podršku novom cimeru i počinju shvaćati da se među njima zaista nalazi nevin čovjek. Film pokazuje da čuda mogu postojati u bilo kojem okruženju i prenosi univerzalnu poruku o ljudskosti i solidarnosti. Može li se dokazati Memova nevinost i hoće li se otac i njegova voljena kći ujediniti, ne propustite doznati sutra od 23 sata na Novoj TV.

Promo

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top