Znate li....
Početna / Događanja / Besplatna edukacija za buduće mame

Besplatna edukacija za buduće mame

BESPLATNA EDUKACIJA ZA TRUDNICE I DOJILJE „ZDRAVA MAMA, SRETNA BEBA!“ STIŽE U VARAŽDIN, RIJEKU I ZADAR

Sve trudnice koje se prijave na edukaciju očekuju stručni predavači, zanimljive teme i bogati poklon paketi sponzora

Buduće majke, ali i sve one koje tek planiraju trudnoću često imaju brojna pitanja na koja ne mogu pronaći stručan odgovor. S ciljem bolje edukacije trudnica, ali i majki tvrtka Populus-duo u suradnji s udrugom Europa Donna Hrvatska organizira besplatne edukacije pod nazivom „Zdrava mama, sretna beba“.

Ove edukacije okupljaju stručnjake različitih profesija, primjerice pedijatrije, nutricionizma kineziologije, psihologije i citologije, a sve polaznice mogu postavljati pitanja iz područja koja ih zanimaju i od stručnjaka dobiti stručan odgovor. I ove godine edukacije će se održati u Varaždinu, Rijeci i Zadru, a neke od tema o kojima će se predavanje održati su:

prvi kontakt mame i bebe, dojenje na zahtjev ili prema rasporedu, dohrana, prehrana dojilja, tehnike dojenja i prevencija mastitisa

-prehrana dojilja, nutritivna vrijednost mlijeka, dohrana beba

-položaji dojenja i kralježnica, dijastaza trbušnih mišića, kada i kako se vratiti u formu nakon poroda

-postporođajna depresija, utjecaj dojenja na psihičko zdravlje majke, dojenje u javnosti

-zdravlje dojki, samopregled dojki, važnost redovitih pregleda u ranom otkrivanju raka dojke

Edukacije će se održati već tradicionalno održati u subotu, i to: 9.3.2024. u Varaždinu, 6.4.2024. u Rijeci i 4.5.2024. u Zadru.

Broj mjesta je ograničen pa je obavezna prijava na mail: zdravamamasretnabeba@gmail.com. Prijave na svaku edukaciju otvorene su 7 dana prije događanja. Ono što je najbitnije je navesti grad za koji se šalje prijava, a prvih 100 sudionica koje se prijave očekuje bogati poklon paket sponzora. Požurite i prijavite svoj dolazak već sada.

Detalje o edukaciji možete pronaći na Instagramu ZdravaMama SretnaBeba i Facebooku Konferencija Zdrava Mama Sretna Beba.

Foto: Europa Donna

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top