Breaking News
Početna / Događanja / WINE SUMMER “24: uživajte u nagrađivanim vinima- chef Tomislav Gretić priprema originalan menu

WINE SUMMER “24: uživajte u nagrađivanim vinima- chef Tomislav Gretić priprema originalan menu

Wine summer “24 nezaobilazan je ljetni događaj u kontinentalnoj Hrvatskoj, zato označite 6. srpnja u svojim kalendarima jer vas očekuje nezaboravna zabava u Zelini.

U prirodnom okruženju vinarije Puhelek Purek, s jedinstvenim pogledom na prigorske brege koji jako podsjećaju na prizore iz Toskane, te originalnim održivim konceptom uređenja prostora koji potpisuje Altera, moći ćete uživati u vrhunskim domaćim vinima autohtonih sorti, osvježavajućim koktelima i ukusnoj hrani s potpisom chefa Tomislava Gretića. Sve to popraćeno je ljetnim hitovima i opuštajućom atmosferom u društvu dragih ljudi. Ove godine, atmosferu će dodatno začiniti i glazbeni gosti iznenađenja te na najbolji način najaviti ljeto.

Zelinsko područje je poznato po svojim prirodnim ljepotama i bogatoj eno-gastro ponudi. Uz nagrađivana vina vinarije Puhelek Purek, priznati chef Tomislav Gretić pripremit će kulinarske kreacije za ovaj jedinstveni događaj, koji zahvaljujući prijateljicama Ivani Škrlec i Ivani Puhelek Purek, organizatoricama ovog projekta, promovira regiju i pruža jedinstven doživljaj ljeta na kontinentu svim posjetiteljima.

Ne propustite Wine summer “24, uživajte u opuštenoj večeri, prekrasnom krajoliku Zeline i slavite ljeto.

Foto / Promo

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top