Savjet:
Vatreni posjetili centar Ivan Štark i osječke vatrogasce

Vatreni posjetili centar Ivan Štark i osječke vatrogasce

Izbornik Zlatko Dalić, pet reprezentativaca i delegacija HNS-a posjetili su danas Centar za odgoj i obrazovanje Ivan Štark u Osijeku gdje su svojim dolaskom oduševili stotinu mladih navijača koji su im priredili nezaboravan doček.Centar za odgoj i obrazovanje Ivan Štark je odgojno obrazovna ustanova za djecu i odrasle osobe s lakšim, umjerenim i težim intelektualnim teškoćama te utjecajnim teškoćama u razvoju, a okuplja učenika sa šireg područja grada Osijeka, kao i ostalih naselja iz Osječko-baranjske te Vukovarsko-srijemske županije.Uz izbornika Dalića, mlade učenike svojim su dolaskom obradovali reprezentativci Domagoj Vida, Dominik Livaković, Borna Barišić, Ivica Ivušić i Dion Drena Beljo, uz prisustvo team managerice Vatrenih Ive Olivari, glasnogovornika Tomislava Pacaka i voditelja prevencije, sigurnosti i integriteta Jurice Jurjevića.Toplu dobrodošlicu Vatrenima poželjela je ravnateljica Maja Radoš-Bučma:”Ovo je nezaboravan susret koji nas sve inspirira da ne odustanemo od svojih snova i ciljeva. Ovdje imate publiku punu razumijevanja, podrške i bezuvjetnog prihvaćanja koje može dati samo netko tko to živi iz dana u dan, a to su polaznici našeg centra. Hvala vam što ste danas ovdje jer je vaš dolazak unio puno pozitivnih osjećaja u ova mala, čista srca. Uljepšali ste njihov dan, a vjerujem i oni vaš.”

Izbornik Dalić zahvalio je svima na prekrasnom dočeku, na kojem je stotinu djece bilo odjeveno u “kvadratiće” te je pljeskom pozdravljalo svaki korak Vatrenih:”Žao mi je zbog jučerašnjeg poraza kao i vama, ali porazi su sastavni dio života kao i nogometa. Važno je nikad ne odustati jer je puno više pobjeda nego poraza. Sretni smo što smo danas ovdje s nama, znamo da u životu imate puno izazova, kao i vaši roditelji, te smo s veseljem došli kod vas dati vam podršku, kao što dajete vi nama. Lijepo vas je vidjeti u našim dresovima i majicama, da svi navijate za Hrvatsku, i raduje me da smo svojim dolaskom mogli uljepšati vaš dan.”Školski bend, sastavljen od učenika i učitelja, pripremio je prigodan glazbeni program s nekoliko navijačkih pjesama, a reprezentativci su stigli odgovarati i na pitanja učenika. Potom su učenici mogli pokazati i svoje nogometne vještine te su odigrali susret 4 na 4 protiv svjetskih brončanih, uz žustro bodrenje za obje momčadi.Pri kraju druženja, učenici su predali reprezentativcima prigodne poklone, a stotine potpisa, fotografija i zagrljaja s Vatrenima ostat će im uspomena za cijeli život.

Izbornik hrvatske reprezentacije, Zlatko Dalić, predvodio je delegaciju reprezentacije koja je posjetila Javnu vatrogasnu postrojbu grada Osijeka.Izborniku su se pridružili reprezentativci Domagoj Vida, Dominik Livaković, Borna Barišić, Ivica Ivušić i Dion Drena Beljo, team managerica Iva Olivari, glasnogovornik Tomislav Pacak i voditelj prevencije, sigurnosti i integriteta Jurica Jurjević, a ispred vatrogasne postaje dočekala su ih brojni članovi postrojbe koja je nekoliko dana gasila veliki požar otpadne plastike u osječkoj tvrtki Drava International.

Uz pripadnike vatrogasne postrojbe bili su i mali članovi njihovih obitelji, koje je dolazak Vatrenih jako razveselio nakon što su protekle dane proveli strepeći nad sigurnošću svojih roditelja.Izbornik Dalić zahvalio je vatrogascima na hrabrosti i požrtvovnosti, dok su pripadni vatrogasne postrojbe poželjeli Vatrenima sreću u narednoj utakmici protiv Walesa. Na kraju kratkog druženja, izborniku je uručen prigodan dres JVP Grada Osijeka, a reprezentativci su vatrogascima uručili potpisani dres reprezentacije.

Izvor / Foto https://hns.team/

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top