Breaking News
Početna / Sport / Tri prva mjesta na međunarodnom atletskom mitingu na Mladosti

Tri prva mjesta na međunarodnom atletskom mitingu na Mladosti

U Zagrebu je održan jak Međunarodni atletski miting u organizaciji HAAK Mladost. Možemo pohvaliti naše predstavnike na ovom natjecanju s obzirom na ostvareni učinak od četiri osvojene medalje.

Lovro Nedeljković je bio odličan na 3000 metara sa zaprekama i pobijedio u toj utrci s rezultatom 8:56,15, što je njegov osobni rekord. Slavila je u svojoj disciplini, ženskom skoku u vis, i Sara Aščić te potvrdila vrlo dobru formu ovaj puta s rezultatom 1,83, za nju najboljim ove sezone.

Imali smo još jedno prvo mjesto, za što se pobrinuo mladi Nikola Šešum na 300 metara s preponama uz istrčano vrijeme 40,22.

To je njegov najbolji rezultat na kadetskim preponama. Drugo mjesto osvojio je David Kurtek u skoku u vis preskočivši 1,90 metara, a svakako još moramo pohvaliti četvrtoplasiranu Lorenu Faktoru na 100 prepone. Njenih 13,93 je Lorenino najbolje vrijeme u karijeri, samo 13 stotinki sekunde sporije od norme za Europsko prvenstvo U-23. Motkaš Borna Cik je još jednom preskočio visinu od 5 metara dok je Petra Šešum na 400 metara ostvarila rezultat 1:00,22.

Rezultati

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top