Breaking News
Početna / Događanja / Tjedan Disco ljubavi

Tjedan Disco ljubavi

Od Valentinova do nedjelje, 18. veljače kupite ulaznice po promotivnim cijenama!Na blagajni Dvorane Lisinski za svaku kupljenu ulaznicu dobivate jednu ulaznicu gratis!Online kupnjom OVDJE uz unos koda valentinovo dobivate 2 ulaznice uz 50 % popusta!

STUDIO 54 TRIBUTE hommage je disko eri i najpoznatijem diskoklubu na svijetu – legendarnom newyorškom STUDIJU 54, koji će zaživjeti u punom sjaju i blistavoj pjevačko-plesnoj postavi mladih hrvatskih umjetnika! Oni će izvesti četrdeset disko hitova uz blještave kostime i koreografiju jedinstvenog Alena Sesartića, a sve pod vodstvom umjetničkog ravnatelja, maestra Igora Tatarevića.

Projekt okuplja deset solista, među kojima i mlade snage renomiranih hrvatskih izvođača mlađeg naraštaja: Albina, Tara Thaller, Ana Uršula Najev, Josip Palameta, Goran Orešković, Laura John, Lara Demarin, Ivana Duvnjak Akamatsu, Marija Tatarević i Vana Beara dočarat će atmosferu diskoteka s hitovima uz koje su generacije plesale, odrastale i slavile život.

Uz simfonijski orkestar od tridesetak glazbenika, za disco groove groznicu pobrinut će se vrhunski band: Filip Vincek i Ante Škurla na električnim i akustičnim gitarama, Luka Brodarić na bas-gitari, Marko Palameta na klavijaturama i sampleru te Toni Lesko i Marin Gregov na bubnjevima i perkusijama.

Za umjetničke koreografije pobrinuo se koreograf Alen Sesartić, čiji je rad prepoznat diljem Hrvatske i inozemstva. Glazbenu partituru i aranžmane četrdeset disko hitova potpisuje maestro Igor Tatarević, predsjednik umjetničke organizacije ITTRIBUTE ORCHESTRA PROJECT i autor uspješnih simfonijskih Tribute projekata posvećenih bendovima Queen, The Beatles i ABBA.

Više od same glazbe, disko je bio kulturološki pokret oslobođen od stigmi prethodnih vremena, u kojem se pojedinac na plesnom podiju mogao izraziti slobodno, uz beskrajnu plejadu songova koji su pečat vremena i ostavštine jedne minule pop-kulture.

Najpoznatiji klub na svijetu STUDIO 54 bio je centar slobode, hedonizma, plesa i diskoglazbe, a na jednu večer seli se s Manhattana u Lisinski!

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top