Breaking News
Početna / Ljubimci / Sweet Clothes 4 Dogs ponovo iznenađuje sa svojim modnim iznenađenjima za naše šapice!

Sweet Clothes 4 Dogs ponovo iznenađuje sa svojim modnim iznenađenjima za naše šapice!

U susret nadolazećem nogometnom prvenstvu, brend Sweet Clothes 4 Dogs, predvođen dizajnericom Almom, predstavlja slatke pamučne navijačke marame i majice za naše četveronožne prijatelje. Ovaj put, ljubimci će biti spremni da sa stilom prate svaki uzbudljivi trenutak na terenu.

Ljubimci su neizostavni dio naših lijepih i uzbudljivih trenutaka, a ove godine će svojim jedinstvenim navijačkim outfitima dodatno uljepšati nogometno ludilo koje nas očekuje. Majice i marame nisu samo modni dodatak – one predstavljaju i način da naši ljubimci budu dijelom atmosfere i zajedništva koje donosi sportski duh.

Nove navijačke majice bit će savršene i za druga sportska natjecanja, pružajući ljubimcima i njihovim vlasnicima mogućnost da zajedno podrže svoje omiljene timove. Sa ovim šarmantnim odjevnim kombinacijama, Sweet Clothes 4 Dogs omogućava nam da zajedno sa našim ljubimcima pratimo i navijamo za naše ‘kockaste’ na putu do finala.

Ovaj inovativni modni iskorak još jednom potvrđuje da Sweet Clothes 4 Dogs misli na sve – i na nas i na naše ljubimce, pružajući im priliku da budu dijelom svakog važnog trenutka u našim životima. Uživajmo zajedno u sportskim uzbuđenjima i navijajmo sa stilom!

Foto / Privatan album

Narudžbe na LINKU

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top