Savjet:
Duhovno značenje toga imate li psa ili mačku i kako pomažu
British shorthair and golden retriever playing

Duhovno značenje toga imate li psa ili mačku i kako pomažu

I pas i mačka osjećaju energiju svojih vlasnika – ako je ona negativna, upijat će je, a ako je pozitivnija – bit će jednostavno sretni. Ipak, postoji razlika u duhovnom značenju tih životinja i u tome na koji način reagiraju na lošu energiju kojom vlasnik zrači ili okruženje oko njega.

Mačka

Ona astrološki simbolizira blagost mjeseca, a ljudi je često biraju kao ljubimca kada u njihovim životima vlada neravnoteža, ako se osjećaju emocionalno praznima, kada trebaju duhovnu potporu…

Za ovu životinjicu se kaže kako ima gotovo magičnu sposobnost ukloniti loše vibracije iz čovjeka. Ona vraća vitalnost.

Kada osjeti da joj je vlasnik pun negativne energije, sjedit će blizu njega sve dok ta energija ne prijeđe u nju. Potom će ustati i otići, i tada je dobro ne zaustavljati ju jer zna što radi.

Mačka odlazi dalje od vlasnika kako bi tu negativnu energiju izbacila i ponovo se napunila pozitivnom. Vratit će se tek kada to obavi.

Pas

On predstavlja energiju sunca, a kada čovjek poželi psa, lako je moguće da žudi za nekim promjenama u životu. Za ove umiljate dlakavce se kaže da su anđeli čuvari koji su uz nas u dobru i zlu.

I psi na sebe preuzimaju negativnu energiju vlasnika, upijaju je kao spužva. Ali, apsorbiraju i svu lošu energiju kojom je vlasnik okružen, a dolazi od drugih ljudi.

No, za razliku od mačke, pas neće otići kako bi se riješio lošeg i napunio dobrom energijom, već ostaje uz čovjeka. Tako se negativnost u njemu, ako je okruženje loše, nagomilava pa može postati boležljiv ili depresivan

Psi su izuzetno usklađeni s energijom vlasnika pa, ako vidite da psu psihički ili fizički nije dobro, to može biti zato što vi živite u okruženju koje vas čini nesretnim!(preuzetoMoje Zdravlje fb)

foto/screenshot

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top