Savjet:
Suzy Josipović Redžepagić četvrtkom kuha „Kod nas doma“

Suzy Josipović Redžepagić četvrtkom kuha „Kod nas doma“

“Kod Suzy u kuhinji“ naziv je rubrike u kojoj svakoga četvrtka u HTV-ovoj emisiji „Kod nas doma“ kuha Suzi Josipović Redžepagić i s gledateljima dijeli svoje znanje i iskustvo u kuhinji.

“Nakon što je jednom Suzy kuhala u studiju emisije „Kod nas doma“ vidjela sam koliko je prirodna ispred kamera i kako izvrsno kuha. Kada je lani krenula nova rebrendirana emisija, odlučili smo joj dati rubriku i sada kuha u svome domu, u svojoj kuhinji, što dodatno pridonosi domaćoj i opuštenoj atmosferi“ – otkrila nam je urednica projekta Elizabeta Biočina te dodala – „Njezini recepti su uvijek prilagođeni užurbanoj svakodnevici, nisu komplicirani i gledatelji s lakoćom mogu u svome domu isprobati jelo koje ona kuha“.

Kuhanje bez kompliciranja i Suzyina prirodnost ispred kamere pridonijeli su tome da gledatelji jedva čekaju četvrtak da vide što Suzy kuha ovaj tjedan,. Ekipa emisije hvali i njezinu profesionalnost, opuštenost i spontanost, a Suzy se jako veseli novoj sezoni.

„Ekipa Kod nas doma je super! Ne bih bila tako opuštena i spontana da i ekipa nije takva. Snimamo i ujedno se zabavljamo, kuhamo i fino papamo, energija na setu je baš pozitivna. Volim kuhati po domaći, važno mi je da su namirnice lokalne, sezonske, svježe, a priprema jela brza i jednostavna! Ne pripremam ništa komplicirano i zahtjevno jer štedim vrijeme, inače ne volim pjenice, posteljice i slična čuda fine dinninga jer – kuham doma! Iako prvo jedemo očima, bitnije mi je da nam je jako fino i ukusno, nego da je vizualno i estetski spektakl, a neukusno. Veselim se novoj sezoni, novim receptima i kuhanju. Volim što me prate, zovu i pišu mi, što sam mnogima “jocker zovi”, jednostavno – volim kuhati. Za mjesec dana izlazi mi i nova kuharica Mama zna kojoj se jako veselim“ – ispričala je Suzy.

Uspješnosti rubrike svakako treba zahvaliti i prekrasnim kadrovima za koje je zadužena redateljica Ana Šerić i snimatelj Marijan Živić.

Rubriku „Kod Suzy u kuhinji“ možete gledati već sutra (21. rujna) u emisiji „Kod nas doma“ , a koja je na rasporedu u 17.20h na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT-HTV 1).

Foto / Renato Branđolica HRT

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top