Savjet:
Sretna vijest: Sonja Kovač očekuju malenu djevojčicu !

Sretna vijest: Sonja Kovač očekuju malenu djevojčicu !

U veselom razdoblju života poznate hrvatske influenserice Sonje Kovač i njenog dugogodišnjeg partnera Gorana Mandića, stiže najljepša vijest – kao što smo najavili par će postati roditelji! Nakon deset godina ljubavi, ovaj poznati duo dijeli radost s javnošću o svojem iščekivanju prvog djeteta.

Dugogodišnji par, koji je svojom srećom inspirirao mnoge, objavio je vijest o trudnoći s oduševljenjem i nestrpljenjem. Sonja Kovač i Goran Mandić, koji su zajedno prošli kroz mnoga životna iskustva, sada zajedno kroče u ulogu roditelja.

Danas su, u intimnom trenutku dijeljenja s pratiteljima na društvenim mrežama, otkrili spol svojeg nerođenog djeteta. Sonja Kovač ponosno nosi djevojčicu, čime su dodatno obogatili ovo posebno razdoblje u njihovim životima.

Sonja i Goran, koji su kroz godine izgradili čvrstu i posvećenu vezu, sada s nestrpljenjem i radošću iščekuju dolazak novu članicu svoje obitelji. Ova vijest nije samo njihova, već i radost koju dijele sa svojim obožavateljima i onima koji ih prate kroz medije.

Uzbuđenje za ovim parom raste kako se približava dan kada će zagrliti svoje maleno čudo. Želimo im sreću, ljubav i mnogo trenutaka ispunjenih smijehom u njihovoj novoj ulozi – ulozi roditelja. Neka ova sretna vijest donese obilje ljubavi i radosti u njihov život, kao i u srca svih koji ih prate.

Izvor / https://www.instagram.com/xoxosonja

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top