Znate li....
Početna / Događanja / Sara Tićak ima proljetni singl “Da je ljubav pjesma”

Sara Tićak ima proljetni singl “Da je ljubav pjesma”

“Nisam mogla ni sanjati da će mi pjesmu napisati idol iz djetinjstva”

Ljubav pokreće svijet, ljubav je kroz povijest glazbe opjevana na tisuće načina, no koja je razlika između ljubavi na javi i u snovima najbolje zna mlada pjevačica u usponu Sara Tićak koja je objavila svoj četvrti singl “Da je ljubav pjesma”.

– To je vedra pjesma koja nas uvodi u proljeće, moje najdraže godišnje doba, ali i otkriva uvid u važnu poruku o ljubavi, ponosu i slobodi, ističe glazbenica, koja je ostala vjerna mediteranskom popu i iskusnom Leu Škari, koji potpisuje glazbu i aranžman i za ovu njezinu pjesmu, a stihove je napisala Zorica Andrijašević koja je još krajem prošlog stoljeća harala domaćom estradom pod imenom Donna.

– Nisam mogla ni sanjati da će mi pjesmu napisati Zorica Andrijašević, žena koja je na mene posebno ostavila dojam u tinejdžerskim danima pjesmom “Daleko bilo”. Uživala sam u njezinom vokalu. Da mi je to netko najavio kad sam bila djevojčica, ne bih mogla vjerovati. Jako me razveselilo kad sam dobila tekst za novu pjesmu baš od nje. Sve moje pjesme su mi drage, ali ova posebno, ističe Sara kojoj je u zadnjih godinu dana objavila skladbe “Tamo gdje te nema”, “Ne dam te nikom” i “Volila bi”. Uz to na YouTubeu objavljuje i osobne prerade svjetskih hitova poput “Wicked Game”, “Tiha noć” i “When you say nothing at all”.

– Nova pjesma je pitka, lagana, mediteranska i, naravno, ljubavnog sadržaja o ženi koja je puno hrabrija u izražavanju osjećaja svome muškarcu u snovima. Zorica je napisala prekrasnu pjesmu. I istina je da smo u snovima puno opušteniji, spremniji i hrabriji u ispunjenju svojih želja nego na javi. No, nismo rođeni s time. Sjetimo se svi kako smo slobodni bili kao djeca. To je naučeno, ukodirano u nas i onda zbog borbe principa i ponosa na javi se susprežemo od onoga što možda neizmjerno želimo. Trebamo osvijestiti osjećaj slobode i maknuti strahove i grč, govori Sara koja svoje snove najčešće zaboravlja u trenu kad se probudi, a kroz život uvijek nastoji izraziti ono što želi i osjeća.

Kao i za posljednja dva singla, videospot je i sad snimala u Splitu s ekipom Pilot studija, ovaj put u Institutu za oceanografiju i ribarstvo. Posebno je vezana za taj grad, pa iako ne živi u njemu, osjeća da upravo njemu pripada.

– Ima nešto u zraku, u mentalitetu, u prirodi toga grada. Vučem korijene iz Dalmacije tako da se i osjećam kao Dalmatinka, kaže Sara koja ipak na snimanju nije zaronila u more. Ovoga puta.

– Neću reći da neću biti pod vodom. Nove pjesme, nove priče, nove uloge svašta će donositi i svemu se tome radujem, zaključuje Sara Tićak koja nastavlja raditi na svojim sljedećim pjesmama kako bi ih mogla zaokružiti u svoj prvi nosač zvuka.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top