Breaking News
Početna / Događanja / S novim načelnikom dolaze i promjene koje u Zaglave nikad nisu dobrodošle

S novim načelnikom dolaze i promjene koje u Zaglave nikad nisu dobrodošle

NOVA SEZONA ‘KUMOVA’ USKORO NA NOVOJ TV!

U novoj sezoni omiljene serije ‘Kumovi’, koja uskoro dolazi na male ekrane Zaglave će zahvatiti potpuni preokret. Poznati likovi će se naći u intrigantnim životnim situacijama, a na scenu će stupiti i nekoliko novih likova.

Životi mještana će se ispreplesti kroz Stanislava Stanleyja Cukelu, kojega utjelovljuje legendarni Žarko Radić, kao bogatog iseljenika koji već godinama živi u Kanadi.

Odlučio je provesti svoje umirovljeničke dane u rodnom kraju te ima cilj – pretvoriti Zaglave u pravu turističku destinaciju. Stanislav nosi teret nesređenih odnosa s pojedinim Zaglavljanima iz prošlosti i sada želi riješiti te probleme, posebno sa starim rivalom. Uz njega stiže i njegov sin Tommy (Fabijan Pavao Medvešek), koji dolazi u Zaglave kako bi zacijelio svoje slomljeno srce nakon prekida s dugogodišnjom djevojkom.

Napetost će doseći vrhunac kada izađu na vidjelo tajne iz prošlosti. Nove epizode serije donose neočekivane obrate i potpuno nove zaplete koji će držati gledatelje u dubokoj napetosti. Uz već dobro poznate likove, pojavljuju se intrigantni novi likovi čija će pojava unijeti svježinu i dinamiku u priču.

Novi nastavci obećavaju ne samo iznenađujuće preokrete u sudbinama glavnih junaka već i mnoštvo uzbudljivih događaja koji će biti ključni za kompleksnost odnosa među likovima. Kako će se mještani prilagoditi novoj turističkoj viziji Zaglava? Hoće li Stanislav uspjeti u svojim namjerama i poravnati račune iz prošlosti? Saznajte u novoj sezoni serije ‘Kumovi’ koja uskoro počinje na Novoj TV!

Promo

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top