Znate li....
Početna / Događanja / Prvi puta aktivni sportaši i građani u utrci za one sportaše veterane kojima je danas potrebna pomoć

Prvi puta aktivni sportaši i građani u utrci za one sportaše veterane kojima je danas potrebna pomoć

PRIDRUŽITE SE HUMANITARNOJ UTRCI NA JARUNU!

Sport je više od natjecanja. Za mnoge od nas, sportaši su junaci koji su nas inspirirali svojim nastupima na terenu, a sada je vrijeme da i mi budemo junaci za one bivše sportaše kojima je to potrebno.

Društvo sportaša veterana i rekreativaca (DSVR) po prvi puta organizira utrku Sportaši za sportaše na koju poziva sve ljubitelje sporta, profesionalne sportaše, rekreativce i građane kako bi bili podrška bivšim vrhunskim sportašima kojima je sada pomoć potrebna. Utrka Sportaši za sportaše održat će se na jednoj od najpoznatijih zagrebačkih lokacija za sportske aktivnosti – RSC Jarun, u subotu, 25. svibnja 2024. s početkom u 11 sati. Ova će utrka dati i precizan odgovor na pitanje tko je istrčao najbrži jarunski krug.

Bez obzira na to jeste li profesionalni sportaš, rekreativac ili samo netko tko želi pružiti podršku, vaše sudjelovanje biti će od velikog značaja. Za utrku se možete prijaviti na web stranici: www.drustvosportasaveterana.hr

„Ovo je prilika da širu društvenu zajednicu osvijestimo koliko je vrhunski sport iscrpljujuć za ljudski organizam te koliko nam je stalo do naših sportskih velikana. Utrkom želimo dati podršku njihovim životnim izazovima u situaciji u kojoj su se našli suočavajući se s teškoćama nakon završetka sportske karijere. Nekada smo se divili njihovim sportskim postignućima, a sada je vrijeme da im pomognemo. Upravo to je i jedan od ciljeva DSVR-a – uključivanje bivših vrhunskih sportaša u širu sportsku zajednicu te provedba aktivnosti na njihovu dobrobit!” – ističe voditelj projekta Željko Grabušić.

Bivši sportaši, članovi DSVR-a su nositelji više od 300 medalja s najprestižnijih sportskih događaja poput Olimpijskih igara, svjetskih i europskih prvenstava. Svi oni, uz utrku i prigodan program, prisjetit će se velikih uspjeha, zavidnih karijera, ali i podsjetiti na prolaznost velikih karijera i svega onog što se nakon njih događa.

Dođite i budite dio ove utrke solidarnosti i zajedništva. Neka ovaj vaš najbrži krug, koji ćete istrčati na Jarunu, bude korak bliže boljoj budućnosti za naše sportaše.

Promo

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top