Breaking News
Početna / Događanja / Priora Međunarodni Medicinski Centar i Hotel Materra – Značajna Investicija u Čepinu”

Priora Međunarodni Medicinski Centar i Hotel Materra – Značajna Investicija u Čepinu”

Osječko-baranjska županija i općina Čepin postali su ponosni domaćini još jednog hvalevrijednog projekta, čija značajnost će nepobitno obogatiti njihovu regiju. Međunarodni medicinski centar Priora i hotel Materra, čiji je ukupan vrijednost procijenjen na impozantnih 46 milijuna eura, predstavljaju ne samo znatnu investiciju, već i simbol suradnje između uglednog liječnika i svjetski priznatog stručnjaka, prof. dr. sc. Milomira Ninkovića, te uglednog hrvatskog poduzetnika i vlasnika Žito Grupe, Marka Pipunića. Ovaj projekt ne samo da će obogatiti lokalnu infrastrukturu, već će također doprinijeti unapređenju medicinske i turističke ponude regije, otvarajući vrata novim mogućnostima i pružajući izvanredne usluge zajednici i posjetiteljima.

Međunarodni medicinski centar Priora i hotel Materra u Čepinu, projekt Žito Grupe, predstavljeni su javnosti kao impresivna investicija vrijedna 46 milijuna eura. Ova inicijativa proizašla je iz partnerstva uglednog liječnika, prof. dr. sc. Milomira Ninkovića, svjetski priznatog stručnjaka za plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju, i Marka Pipunića, uglednog hrvatskog poduzetnika i vlasnika Žito Grupe, vodeće poljoprivredne i prehrambene korporacije u Hrvatskoj.

Središnji dio ovog projekta je privatna bolnica vrijedna 25 milijuna eura. Bolnica će zauzimati površinu od 6.500 kvadrata i pružat će vrhunske usluge iz područja plastične i rekonstruktivne kirurgije, urologije, dentalne medicine, oftalmologije i interne medicine. Osim dviju velikih operacijskih sala, postoperativnih soba, stacionara i šest apartmana, bolnica će opremljena svim sadržajima koji se nalaze u najmodernijim svjetskim klinikama. Prof. Ninković i drugi svjetski priznati liječnici radit će u ovoj ustanovi, koja će postati centar za vrhunsku medicinsku skrb.

No, projekt se ne zaustavlja samo na medicinskom aspektu. Hotel Materra bit će smješten unutar kompleksa i nudit će 61 smještajnu jedinicu te 1500 kvadrata wellness prostora s prekrasnim pogledom na plodne slavonske oranice.

Osnivači projekta, prof. Ninković i Marko Pipunić, izrazili su svoje zadovoljstvo zbog ovog ambicioznog poduhvata. Profesor Ninković istaknuo je kako je cilj imati vrhunsku medicinu u Slavoniji te privući svjetsku liječničku elitu u ovu regiju. Također, planira se održavanje stručnih simpozija kako bi se educirali kadrovi te podigao standard zdravstvene skrbi.

Marko Pipunić naglasio je da je ovaj projekt rezultat njihova prijateljstva i obaveze poduzetnika da stvaraju dodanu vrijednost zajednici. Njihova suradnja ima za cilj prenositi znanje i stručnost te potaknuti razvoj regije iz koje potječu.

Na predstavljanju Međunarodnog medicinskog centra Priora i hotela Materra u Čepinu, uzvanici su uključivali visoke dužnosnike i čelnike lokalnih vlasti….

Krunoslav Beroš: Ministar zdravstva Republike Hrvatske, koji je održao prigodni govor čestitajući inicijativu.

Nikolina Brnjac : Ministrica turizma i sporta Republike Hrvatske

Ivan Anušić: Župan Osječko-baranjske županije, koji je podržao ovu značajnu investiciju i dao potporu u svom govoru.

Ivan Radić: Gradonačelnik grada Osijeka, koji je iznio čestitke za projekt i njegovu važnost za regiju.

Dražen Tonkovac: Načelnik općine Čepin, domaćin događanja, također je sudjelovao u ceremoniji i pozdravio prisutne.

Svi navedeni uzvanici su održali prigodne govore u kojima su izrazili podršku projektu i čestitali osnivačima na inicijativi koja će doprinijeti razvoju zdravstva i turizma u regiji.

Foto / Osječko baranjska županija / Privatan album

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top