Znate li....
Početna / Događanja / Priča o Miljenku Vučiću Paraolimpijacu iz Ogulina

Priča o Miljenku Vučiću Paraolimpijacu iz Ogulina

Najveća ljubav Miljenko gaji prema svom hobiju Oldtimeru Mercedesu …..

FOTO /LOC WPA GP DUBAI 2024

Miljenko Vučić, paraolimpijac iz idiličnog grada Ogulina, ne samo da se ističe u bacanju kugle,gdje je osvajač mnogobrojnih prestižnih medalja, već je pronašao svoju strast i u preuređivanju svog oldtimer automobila, posebno serije Mercedes W115 ( Minika ) 200 D .

Ovaj nevjerojatni sportaš, suprug i otac, uskoro će se natjecati na Paraolimpijadi u Parizu, pod mentorstvom trenera Mihovila Rendulića.

Dok trenira s predanošću pod vodstvom Rendulića za nadolazeće natjecanje, Miljenko ne zanemaruje svoju strast prema oldtimerima. Posebno je vezan uz Mercedes W115, a svoje slobodno vrijeme posvećuje njihovom obnavljanju i preuređivanju. S ovim oldtimerom, Miljenko stvara ne samo ljubav prema povijesti automobila već i svojevrsno umjetničko djelo koje odražava njegovu predanost i pažnju prema detaljima.

No, život Miljenka nije samo sportski i automobilski. Osim što je izuzetan paraolimpijac, on je i posvećeni suprug i otac. Njegova podrška obitelji igra ključnu ulogu u njegovim postignućima, a supruga i kćerka ponosno prate svaki korak njegove izuzetne karijere.

Njegova životna priča nije ostala nezabilježena. Miljenko je podijelio svoje dojmljive misli i iskustva u knjizi pod nazivom “Moj put”, gdje čitatelji mogu saznati više o njegovim izazovima, usponima i padovima, te o tome kako je ljubav prema old timerima postala neizostavan dio njegove životne priče.

Svi zajedno, ljubav prema sportu, obitelji i old timer automobilima čine Miljenka Vučića jedinstvenim pojedincem čija strast i predanost nadmašuju izazove koje život može postaviti pred njega. S nestrpljenjem očekujemo kako će se njegova priča dalje razvijati na sportskim terenima i u svijetu preuređenih oldtimera.

Uskoro ćemo više pisati o Vučiću,a do tada uživajte u slikama Miljenkovog ljubimca ….

Foto / Miljenko Vučić ( Privatni album )

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top