Breaking News
Početna / Događanja / Filmovi & Predstave / Predstava ” Mi tu samo spavamo ” teatra Etaro premjerno na sceni Vidra

Predstava ” Mi tu samo spavamo ” teatra Etaro premjerno na sceni Vidra

U ponedjeljak, 20. studenog u 20 sati održat će se zagrebačka premijera predstave “Mi tu samo spavamo”, autora Zdravka Odorčića, u kojoj Ksenija Marinković, Duško Valentić, Nadia Cvitanović i Robert Kurbaša pod redateljskom palicom Ištvana Filakovića uz puno humora vraćaju vjeru u ljudsku dobrotu.

Riječ je o satiričnoj komediji koja na duhovit način spaja različite različite životne priče i generacije. Dirljiva priča Zdravka Odorčića radnjom prati bivšeg direktora propalog poduzeća u privatizaciji, bivšu tajnicu – zviždačicu, samohranog oca te ilegalnu mladu poduzetnicu koja želi pošteno zarađivati. Dvoje beskućnika, Ksenija Marinković i Duško Valentić, uvjerit će vas da je sve teškoće ovoga svijeta najbolje izokrenuti iz zbilje i svemu tome dobro se nasmijati. A kad njihov san prekinu Nadia Cvitanović, mlada poduzetnica, te Robert Kurbaša, koji igra tri različite uloge: policajca, samohranog oca i glazbenika, priča dobiva neočekivani obrat.Briljantna igra ovih izvrsnih glumaca pokazat će vam da je moguće zadržati ljudskost i nadu usprkos i unatoč svemu.

Kakav životni obrat natjera ljude da dospiju na marginu društva? Je li to neka velika nesreća ili je u pitanju njihov izbor? Kako se dogodilo da obrazovani ljudi iz srednje klase završe na ulici kao beskućnici i  je li moguće da se ideološki protivnici nađu na istoj strani “barikade“ doznajte u ovoj duhovitoj priči o teškim vremenima gdje su na velikom iskušenju moralne vrijednosti, ponos i ljudskost. Ulaznice za premijernu izvedbu “Mi tu sam spavamo” mogu se kupiti na blagajni Scene Vidra, Draškovićeva 80  i online.

Nakon zagrebačke premijere, predstava kreće na turneju po hrvatskim gradovima, a Teatar Erato do kraja godine čekaju još dvije premijere – Ča je život vengo…, 25. studenog u Hrvatskom domu u Splitu te Zagubljeni par, 06. prosinca u Maloj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu. Partnerskom timu Teatra Erato pridružila se hrvatska tvrtka Naša klasje koja kao i Teatar Erato svojim dugogodišnjim radom i učenjem dokazuje da živjeti znači stvaralački se ugraditi u vrijeme i prostor u kojem živiš.

Promo

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top